Barcelona er en rigtig lækker destination. Her finder I nemlig både en spændende storby og lækre sandstrande. Rejser du herned i sensommeren, kan du sagtens tilbringe et par afslappende dage på stranden. Rejser du herned i foråret, kan du nyde de lune solstråler og palmetræerne, når Danmark stadig er bundfrossen.

Jeg har derfor fundet disse billige flybilletter til Barcelona. Her kan I tage på spændende markeder, gå rundt i hyggelige, smalle gader, sidde på en fortovscafé og nyde et glas sangria eller bare sole dig på stranden.

Billige flybilletter til Barcelona

De billige flybilletter er direkte til Barcelona med luftfartselskaberne Norwegian, Ryanair eller Vueling. Flyveturen tager lige godt 3 timer, hvorefter I lander i en lun og spændende storby, hvor I kan spise så meget tapas og drikke så meget sangria, som I magter. Rejser I fra Billund, lander I i lufthavnen Girona-Costa Brava, der ligger 1 times kørsel fra Barcelonas centrum.
I kan komme billigst afsted på følgende datoer.

Hotel i Barcelona

Men I skal jo også have et sted at overnatte i Barcelona. Trivago har lige nu et rigtig godt tilbud på det meget centrale hotel H10 Universitat****. Dette hotel byder på en stor tagterrasse med en helt fantastisk udsigt over Barcelona samt rummelige, lyse værelser. Hotellet ligger tæt på Barcelonas gotiske kvarter og bare 80 meter fra metrostationen Universitat. Bor I her på datoerne 13.-18. januar 2019, koster hotellet 503,- pr. overnatning i dobbeltværelse.

Bestil hotel H10 Universitat.

 

Og hvad skal I så opleve i Barcelona? Her kan du læse min rejseguide til Barcelona. Og på Tiqets.com kan du bestille billetter til seværdighederne på forhånd og springe over køen, når du ankommer. Se bare noget af udvalget herunder.

Entre

149,-

Book billet

cable car

Montjuic cable car

Se Barcelona fra oven

93,-

Book billet

camp nou

Camp Nou besøg

Se det store stadion inde fra

209,-

Book billet

parc guell

Besøg Park Güell

Entre

67,-

Book billet

museum

Fundació Joan Miró

Entre: spring køen over

99,-

Book billet

chokolade

Chokolademuseum

Billet og smagsprøve

45,-

Book billet


deal-screenshot

deal-fly-barcelona
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning