Barcelona er en rigtig lækker destination. Her finder du nemlig både en spændende storby og lækre sandstrande. Rejser du herned i sensommeren, kan du sagtens tilbringe et par afslappende dage på stranden. Rejser du herned i foråret, kan du nyde de lune solstråler og palmetræerne, når Danmark stadig er bundfrossen.

Jeg har derfor fundet disse billige flybilletter til Barcelona. Her kan du tage på spændende markeder, gå rundt i hyggelige, smalle gader, sidde på en fortovscafé og nyde et glas sangria med et par tapas, eller bare sole dig på stranden.

billige fly til Barcelona

Læs min rejseguide til Barcelona

Billige flybilletter til Barcelona

De billige flybilletter er direkte til Barcelona med luftfartselskaberne Norwegian, Ryanair eller Vueling. Flyveturen tager lige godt 3 timer, hvorefter du lander i en lun og spændende storby, hvor du kan spise så meget tapas og drikke så meget sangria, som du magter.

Du kan flyve fra både Billund, Aalborg og Kbh

Men du skal jo også have et sted at overnatte i Barcelona.

 

Airbnb i Barcelona

Du kan bo i en super fed lejlighed i hjertet af Barcelona, via dette tilbud på Airbnb. Med tilbuddet har du en helt lejlighed for dig selv, og du kan nyde den smukke lejlighed, som er moderne indrettet. Lejligheden fra 1930’erne. Dekoreret med strålende farver, og en flot blanding af moderne og ældre møbler. En nat her koster fra 769,- og der er plads til 5 personer.

 

Hotel i Barcelona

Hotels.com har lige nu et rigtig godt tilbud på det meget centrale hostal Nilo. Dette hotel ligger i det Gotiske kvarter – så belliggenheden er perfekt for en storbyferie! Hotellet har hyggelige terasser til hvert værelse. og du kan bo her fra kun 190,- pr nat!

 

Tiqets.com kan du bestille billetter til seværdighederne på forhånd og springe over køen, når du ankommer. Se bare noget af udvalget herunder.

Entre

149,-

Book billet

cable car

Montjuic cable car

Se Barcelona fra oven

93,-

Book billet

camp nou

Camp Nou besøg

Se det store stadion inde fra

209,-

Book billet

parc guell

Besøg Park Güell

Entre

67,-

Book billet

museum

Fundació Joan Miró

Entre: spring køen over

99,-

Book billet

chokolade

Chokolademuseum

Billet og smagsprøve

45,-

Book billet


deal-screenshot

deal-fly-barcelona
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning