Billige flybilletter til Barcelona

Flyv billigt til Barcelona fra Billund, Aalborg og Kbh

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Vueling, Norwegian
fra kr. 368

Barcelona er en rigtig lækker destination. Her finder I nemlig både en spændende storby og lækre sandstrande. Rejser I herned i sensommeren, kan I sagtens tilbringe et par afslappende dage på stranden. Rejser I herned i foråret, kan I nyde de lune solstråler og palmetræerne, når Danmark stadig er bundfrossen. Alternativt er Barcelona også skøn om sommeren! For her er både en havbrise og en lækker strand, hvis det bliver for varmt til at gå på museer.

Jeg har derfor fundet disse billige flybilletter til Barcelona. Her kan I tage på spændende markeder, gå rundt i hyggelige, smalle gader, sidde på en fortovscafé og nyde et glas sangria med et par tapas, eller bare sole jer på stranden.

billige fly til Barcelona

Læs min rejseguide til Barcelona

Billige flybilletter til Barcelona

De billige flybilletter er direkte til Barcelona med luftfartselskaberne Norwegian, Ryanair eller Vueling. Flyveturen tager lige godt 3 timer, hvorefter I lander i en lun og spændende storby, hvor I kan spise så meget tapas og drikke så meget sangria, som I magter.

I kan flyve fra både Billund, Aalborg og Kbh

Men I skal jo også have et sted at overnatte i Barcelona.

 

Airbnb i Barcelona

I kan bo i en super fed lejlighed i hjertet af Barcelona, via dette tilbud på Airbnb. Med tilbuddet har I en helt lejlighed for jer selv, og I kan nyde den smukke lejlighed, som er moderne indrettet. Lejligheden fra 1930’erne. Dekoreret med strålende farver og en flot blanding af moderne og ældre møbler. En nat her koster fra 747,-, og der er plads til 5 personer.

 

Hotel i Barcelona

Tripadvisor har lige nu et godt tilbud på det meget centrale hostal Nilo. Dette hotel ligger i det Gotiske kvarter – så belliggenheden er perfekt for en storbyferie! Hotellet har hyggelige terasser til hvert værelse, og I kan bo her fra kun 261,- pr nat!

 

Tiqets.com kan I bestille billetter til seværdighederne på forhånd og springe over køen, når I ankommer. Se bare noget af udvalget herunder.


Barcelona Aquarium

Entre

149,-

Book billet

Montjuic cable car

Se Barcelona fra oven

93,-

Book billet

Camp Nou besøg

Se det store stadion inde fra

209,-

Book billet

Besøg Park Güell

Entre

67,-

Book billet

Fundació Joan Miró

Entre: spring køen over

99,-

Book billet

Chokolademuseum

Billet og smagsprøve

45,-

Book billet


deal-screenshot

Capture