Barcelona er en rigtig lækker sommerferie-destination. Her finder I nemlig både en spændende storby og lækre sandstrande. Er der noget bedre end at rejse sydpå om foråret og mærke solens varme stråler, inden de helt er nået til Danmark? Jeg tror det ikke. Jeg har derfor fundet disse billige flybilletter til Barcelona. Her kan I tage på spændende markeder, gå rundt i hyggelige, smalle gader, sidde på en fortovscafé og nyde et glas sangria eller bare sole dig på stranden.

Jeg har fundet billige flybilletter til Barcelona fra København og Billund, så I kan købe en returbillet til Barcelona fra kun 293 kroner. Se mere herunder.

Billige flybilletter til Barcelona

De billige flybilletter er direkte fly til Barcelona med luftfartselskaberne Norwegian, Ryanair eller Vueling. Flyveturen tager lige godt 3 timer, hvorefter I lander i en lun og spændende storby, hvor I kan spise så meget tapas og drikke så meget sangria, som I magter. Rejser I fra Billund, lander I i lufthavnen Girona-Costa Brava, der ligger 1 times kørsel fra Barcelonas centrum.
I kan komme billigst afsted på følgende datoer.

Men I skal jo også have et sted at bo. Jeg har fundet massere af billige hoteller på Trivago. Det er bare at vælge det, der passer jer. Husk at tilpasse datoerne alt efter, hvornår I rejser til Barcelona.

Og hvad skal I så opleve i Barcelona? Her kan du læse min rejseguide til Barcelona. Og på Tiqets.com kan du bestille billetter til seværdighederne på forhånd og springe over køen, når du ankommer. Se bare noget af udvalget herunder.

Entre

149,-

Book billet

cable car

Montjuic cable car

Se Barcelona fra oven

93,-

Book billet

camp nou

Camp Nou besøg

Se det store stadion inde fra

209,-

Book billet

parc guell

Besøg Park Güell

Entre

67,-

Book billet

museum

Fundació Joan Miró

Entre: spring køen over

99,-

Book billet

chokolade

Chokolademuseum

Billet og smagsprøve

45,-

Book billet


deal-screenshot

barceæ
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning