Er der noget bedre end at rejse sydpå om foråret og mærke solens varme stråler, inden de helt er nået til Danmark? Jeg tror det ikke. Og med dette tilbud kan du tage på storbyferie i Barcelona og tyvstarte på sommeren. Rejser I afsted til april, kan I nemlig forvente en gennemsnittemperatur på 17grader. Det er da det perfekte vejr til at tage på et spændende market, at gå rundt i hyggelige, smalle gader, eller at sidde på en fortovscafé og nyde et glas sangria.

Jeg har fundet billige flybilletter til Barcelona fra København og Billund, så I kan købe en returbillet til Barcelona fra kun 385 kroner. Se mere herunder.

Billige flybilletter til Barcelona

De billige flybilletter er direkte fly til Barcelona med luftfartselskaberne Norwegian, Ryanair eller Vueling. Flyveturen tager lige godt 3 timer, hvorefter I lander i en lun og spændende storby, hvor I kan spise så meget tapas og drikke så meget sangria, som I magter. I kan komme billigst afsted på følgende datoer.

 

Men I skal jo også have et sted at bo. Jeg har fundet massere af billige hoteller på Trivago. Det er bare at vælge det, der passer jer. Husk at tilpasse datoerne alt efter, hvornår I rejser til Barcelona.

Og hvad skal I så opleve i Barcelona? Her kan du læse min rejseguide til Barcelona. Og på Tiqets.com kan du bestille billetter til seværdighederne på forhånd og springe over køen, når du ankommer. Se bare noget af udvalget herunder.

Entre

149,-

Book billet

cable car

Montjuic cable car

Se Barcelona fra oven

93,-

Book billet

camp nou

Camp Nou besøg

Se det store stadion inde fra

209,-

Book billet

parc guell

Besøg Park Güell

Entre

67,-

Book billet

museum

Fundació Joan Miró

Entre: spring køen over

99,-

Book billet

chokolade

Chokolademuseum

Billet og smagsprøve

45,-

Book billet


deal-screenshot

barcelona
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning