fra kr. 585

Tapas og sangria tilsat 20 grader, arhhh! Nu er der billige flybilletter til Barcelona, så du kan opleve storbyen i foråret. Rejser du derned i netop foråret, så kan du nyde de lune solstråler og palmetræerne, når Danmark stadig er bundfrossen. Og udover at spise lækkert mad og drikke vin, hvad kan du så ellers lave i Barcelona? Det kan du finde inspiration til lige her i min rejseguide til Barcelona. 

Flyv billigt til Barcelona fra Billund og Kbh i foråret

Det er på vores hjemmeside, at du kan finde billige flybilletter til Barcelona med min fly-finder side. Og du kan både flyve fra Billund og København. Herunder har jeg fundet nogle billige datoer:

Men I har selvfølgelig også brug for et sted at overnatte. På Tripadvisor finder I massere af gode tilbud på hotelværelser i Barcelona. Her har jeg fundet to gode bud på hoteller.

Hotel Praktik Bakery

‘Dejligt lækkert hotel, sødt personale og det dejligste bageri og morgenmadssted i stueplan’ – sådan lyder en af anmeldelserne af det hyggelige hotel på Tripadvisor. Pris fra 544,- pr. nat. Book værelse her.

Hotel Jazz

I hjertet af Barcelona finder I Hotel Jazz,  hvor der både er lækker morgenmadsbuffet, pool på taget og dejlige værelser. Pris fra 824,- pr. nat. Book værelse her.

deal-screenshot