Billige flybilletter til Bangkok

Tag på storbyferie i Bangkok med billige afgange fra København

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Ukraine Int Air
Holidayguru recommends: 4. mar til 19. mar
fra kr. 2872

Varme, sol og strand – det ville ikke være dårligt vel? Lige nu kan I realisere jeres drømme med dette tilbud: Flyv tur-retur fra København til Bangkok i Thailand fra bare 2.872,- kroner for en returbillet! Thailand er et skønt miks af farverige områder, smukke strande, gæstfri atmosfære og dejligt klima. Med dette tilbud lander I i livlige Bangkok, hvor I enten kan nyde storbyens jag, tage på shopping, feste på Khaosan Road eller besøge nogle af de mange templer og kulturelle seværdigheder.

Flyv billigt tur-retur fra København til Bangkok

Og så bør jeg nævne, at det er rigtigt billigt at rejse indenrigs i Thailand. Selv med fly, hvis I vil have et lille afbræk med strandferie på eksempelvis Phuket.

 

Airbnb i Bangkok

I kan med fordel leje en lejlighed eller feriebolig i Bangkok med Airbnb. I kan ofte spare penge ved at bo i jeres egen lejlighed, da I selv kan lave mad, og spare på de dyre restaurantbesøg. I kan se alle de fede ferieboliger i Bangkok-området her. Jeg kan især anbefale den her lejlighed i Bangkok centrum. Her kan I bo i jeres egen lejlighed, som er flot, lys og moderne indrettet. Her har I også adgang til motionsrum og pool, som hører til bygningen. Pris pr nat er fra 291,-. 

 

Hotel i Bangkok

Hvis I er lidt mere til service og luksus, så kan jeg anbefale Eastin Grand Hotel i Bangkok. Her bor I i smukke og moderne indrettede værelser. Og fra mange af værelserne har I en smuk udsigt over Bangkok by. Der er desuden en super lækker infinitypool på taget af hotellet, hvor I også kan nyde en drink i baren. Pris pr nat starter fra ca 716,- 

Book på TripAdvisor

 

deal-screenshot

deal-fly-bangkok