Varme, sol og strand – det ville ikke være dårligt vel? Lige nu kan du realisere dine drømme med dette tilbud: Flyv tur-retur fra København til Bangkok i Thailand i november eller december fra bare 1.851,- kroner for en returbillet!

Thailand er et skønt miks af farverige områder, smukke strande, gæstfri atmosfære og dejligt klima. Med dette tilbud lander du i livlige Bangkok, hvor du enten kan nyde storbyens jag. Tage på shopping eller feste på Khaosan Road. Besøge nogle af de mange templer og kulturelle seværdigheder.

Men du kan også tage på et billigt indenrigsfly til eksempelvis Phuket. Sådan en flyvetur til paradis koster typisk kun et par hundrede kroner. Se selv her på min side med billige flybilletter. På Phuket er der også mange forskellige hoteller og resorts, som bestemt ikke behøver at koste meget per nat. Se bare listen på Hotels.com.

Wat Phra Kaew, Temple of the Emerald Buddha Wat Phra Kaew is one of Bangkok’s most famous tourist sites _437755027

Flyv billigt tur-retur fra København til Bangkok

Du kan flyve direkte til Bangkok fra Københavns lufthavn i november eller december 2018. Ruten flyves af Ukraine Int Air og har en kortere mellemlanding i Kiev. Alternativt kan du opgradere og flyve direkte med Thai Airways. Disse billetter starter fra 4.515,- pr. returbillet.

November og december er det helt perfekte tidspunkt at rejse til Thailand, da regntiden lige er slut, og det er lige før højsæsonen går i gang. Du kan derfor med fordel tilbringe et par dage i Bangkok, inden du flyver videre til en af Thailands mange paradis-destinationer ved havet.

Hotels.com kan du finde flere forskellige overnatningsmuligheder i Bangkok. Her finder du blandt andet Bangkoks lækreste hoteller til rigtig gode priser. Er du mere til en lækker feriebolig med mere plads, kan man tit spare penge ved at leje en ferielejlighed i Bangkok via Airbnb.dk

deal-screenshot

deal-fly-bangkok
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning