Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Varme, sol og strand – det ville ikke være dårligt vel? Lige nu kan I realisere jeres drømme med dette tilbud: Flyv tur-retur fra København til Bangkok i Thailand fra bare 2.872,- kroner for en returbillet! Thailand er et skønt miks af farverige områder, smukke strande, gæstfri atmosfære og dejligt klima. Med dette tilbud lander I i livlige Bangkok, hvor I enten kan nyde storbyens jag, tage på shopping, feste på Khaosan Road eller besøge nogle af de mange templer og kulturelle seværdigheder.

Royal-Barge-Suphannahongsewat-phra-kaewbangkok-Thailand_87857170

Flyv billigt tur-retur fra København til Bangkok

Og så bør jeg nævne, at det er rigtigt billigt at rejse indenrigs i Thailand. Selv med fly, hvis I vil have et lille afbræk med strandferie på eksempelvis Phuket.

 

Airbnb i Bangkok

I kan med fordel leje en lejlighed eller feriebolig i Bangkok med Airbnb. I kan ofte spare penge ved at bo i jeres egen lejlighed, da I selv kan lave mad, og spare på de dyre restaurantbesøg. I kan se alle de fede ferieboliger i Bangkok-området her. Jeg kan især anbefale den her lejlighed i Bangkok centrum. Her kan I bo i jeres egen lejlighed, som er flot, lys og moderne indrettet. Her har I også adgang til motionsrum og pool, som hører til bygningen. Pris pr nat er fra 291,-. 

 

Hotel i Bangkok

Hvis I er lidt mere til service og luksus, så kan jeg anbefale Eastin Grand Hotel i Bangkok. Her bor I i smukke og moderne indrettede værelser. Og fra mange af værelserne har I en smuk udsigt over Bangkok by. Der er desuden en super lækker infinitypool på taget af hotellet, hvor I også kan nyde en drink i baren. Pris pr nat starter fra ca 716,- 

Book på TripAdvisor

 

deal-screenshot

deal-fly-bangkok