fra kr. 3866
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Drømmer I om at rejse til Bali? Så er det heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Bali, så I kan komme til at opleve den fantastiske ø.

Smukke strande, krystalklart vand og mange solskinstimer. Disse forhold gør Bali populær, og Bali er uden tvivl en af de mest trendy øer. Vidunderlige strande, forskelligartet kultur og fantastisk natur. Alt dette tiltrækker backpackere, turister og solorejsende. For at vise jer, hvad øen har at tilbyde, og hvad der er at se – har jeg sammensat en fantastisk rejseguide, der vil fortælle jer alt, hvad I behøver at vide! ‘Magiske Bali – tips til den perfekte rejse‘.

Bali er den eneste ikke-muslimske ø i Indonesien, og det kan I godt fornemme, uanset hvor I går. Duften af røgelse er overalt – I vil opdage det, så snart I træder ud af flyet.

Bali Water Temple – Pura Ulun Danu

Billige flybilletter til Bali

Skynd jer ind på min fly finder, hvor I finder de billige flybilletter. I kommer til at have en kort mellemlanding i Bangkok, så der er lige akkurat muligheder for at strække benene, inden det sidste stræk til Bali.

Hotel og feriebolig på Bali

Med flybilletterne på plads, så mangler I blot et sted at bo. Jeg har fundet et par muligheder herunder, som ligger lidt op til en rundrejse på den dejlige ø.

Airbnb på Bali

Airbnb-lejligheder på Bali kan være både luksuriøse og billige på samme tid. Eksempelvis dette hus med egen pool i Canggu. Her bor I tæt på stranden og har de lækreste omgivelser med mange gode restauranter tæt på. Og så en lejlighed i en autentisk balinesisk stil med træ som den røde tråd og en lækker pool. Overnatning fra 223,- pr nat med plads til 2 personer.

Hotel på Bali

Alternativt kan I booke et hotelophold via TripAdvisor. Jeg kan anbefale Astawa House i Ubud. Her får I virkelig stor værdi for pengene, og I bor i et af de mest spændende områder på Bali, hvorfra I nemt og let kan rejse videre til andre spændende lokationer. Overnatninger fra bare 77,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

Singlerejse til Bali

Mere info om Bali

deal-screenshot

deal-bali-fly