fra kr. 4227

Drømmer du om at rejse til Bali? Så er det heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Bali, så du kan komme til at opleve den fantastiske ø.

Smukke strande, krystalklart vand og mange solskinstimer. Disse forhold gør Bali populær, og Bali er uden tvivl en af de mest trendy øer. Vidunderlige strande, forskelligartede kultur og fantastisk natur. Alt dette tiltrækker backpackere, turister og solorejsende. For at vise dig, hvad øen har at tilbyde, og hvad der er at se – har jeg sammensat en fantastisk rejseguide, der vil fortælle dig alt, hvad du behøver at vide! ‘Magiske Bali – tips til den perfekte rejse‘.

Bali er den eneste ikke-muslimske ø i Indonesien, og det kan du godt fornemme, uanset hvor du går. Duften af røgelse er overalt – du vil opdage det, så snart du træder ud af flyet.

Bali Water Temple – Pura Ulun Danu

Billige flybilletter til Bali

Skynd dig ind på min fly finder, hvor du finder de billige flybilletter. Du kommer til at have en kort mellemlanding i Bangkok, så der er lige akkurat muligheder for at strække benene, inden det sidste stræk til Bali. Ruten flyves af Thai Airways.

Hotel og feriebolig på Bali

Med flybilletterne på plads, så mangler du blot et sted at bo. Jeg har fundet et par muligheder herunder, som ligger lidt op til en rundrejse på den dejlige ø.

 

Airbnb på Bali

Airbnb-lejligheder på Bali kan være både luksuriøse og billige på samme tid. Eksempelvis dette hus med egen pool i Canggu. Her bor du tæt på stranden og har de lækreste omgivelser med mange gode restauranter tæt på. Og så en lejlighed i en autentiske balinesisk stil med træ som den røde tråd og en lækker pool. Overnatning fra 248,- pr nat med plads til 2 personer.

 

Hotel på Bali

Alternativt kan du booke et hotelophold via TripAdvisor.dk. Jeg kan anbefale Astawa House i Ubud. Her får du virkeligt stor værdi for pengene, og du bor i af de mest spændende områder på Bali, hvorfra du nemt og let kan rejse videre til andre spændende lokationer. Overnatninger fra bare 159,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

Singlerejse til Bali

Mere info om Bali

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning