Billige flybilletter til Austin, Texas

Besøg byen, der er kendt for live musik og mad i verdensklasse

p.p. from kr. 2569

Hvis Austin, Texas ikke allerede er på din bucket list, så burde den være det. Hvis du spørger amerikanerne, hvilken by du SKAL tage til i Texas, vil de fleste uden tøven svare Austin og så Houston.

Austin er især kendt for at have rigtig meget live musik rundtom i byen. Ja faktisk, er byens motto: “Live Music Capital of the World.”. Derudover har byen rigtig meget lækker mad, så hvis du både elsker musik, mad og sol, så er Austin byen for dig!

Men hvad skal du så lave i byen? Ja, det giver nok sig selv på nuværende tidspunkt, at du skal lytte til en masse live musik. Det er simpelthen så hyggeligt! Du skal også se udsigten fra Mount Bonnell – her er især fantastisk at se en solnedgang. Men prøv at undgå de selfie-besatte studerende og alle frierierne. Er du til surfing, så kan du også det (ja, selv i Texas, du behøver nemlig slet ikke havet. Så undgår du også hajer, og hvad ved jeg). NLand Surf park er en surf lagune (ikke naturlig) og den største af sin slags i verden. Der bliver også brygget øl på stedet, som helt klart er værd at smage. Og så skal du selvfølgelig også spise en hel masse. Husk også at spise en ægte amerikansk Barbecue.

Hvis du gerne vil se mere end Austin, så foreslår jeg, at du lejer en bil og tager på opdagelse i Texas. Houston skal du selvfølgelig besøge, og har du lyst, kan du også tage en tur til Dallas. Og ellers bare tag på opdagelse i Texas. Har du et par uger derover og har mod på en roadtrip, kan du også køre til New Orleans (det tager cirka otte timer) og tage et par dage i den hyggelige by, hvor du selvfølgelig skal lytte til en masse jazz.

Billige flybilletter til Austin

Jeg har fundet billige flybilletter til Austin fra København i foråret 2019.

Nu mangler du bare et sted at bo i Austin. Du kan se alle de skønne boliger på Airbnb. Der er virkelig mange gode muligheder. Hvad med for eksempel dette hus? Eller hvad med en vintage campingvogn? Eller det her studio, der ligger i baghaven af et hus?

deal-screenshot

Capture