Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

Athen er Europas ældste by  og har en historie så lang, at de fleste bliver træt i hovedet bare af at se på tallet. Athen blev nemlig grundlagt et sted mellem 1100 og 700 før kristus – det vil sige for cirka 3.400 år siden! Det er derfor en historisk by med med masser af kultur. Akropolis er byens højeste punkt og er med Parthenon Templet Athens hovedattraktion. Men byen byder på meget mere, såsom Plaka, det gamle kvarter, som byder på både på små madboder og souvenir butikker, perfekt til en hyggelig gåtur. Athen kan dog ikke løbe fra, at de gamle templer til guder såsom Zeus og Nike er grunden til at mange rejser dertil, og det er klart, da templerne gemmer på noget af Europas første historie.

Jeg har netop fundet nogle rigtig billige flybilletter til Athen, en af Europas mest kulturelle storbyer.

Billige flybilletter til Athen

Det er via min fly-finder side, at jeg har fundet disse billige flybilletter til Athen fra Billund og retur igen. Jeg har lavet en liste over de billigste afrejsedatoer nedenfor:

Men du skal selvfølgelig også have et sted at overnatte – så jeg har fundet et par lækre og billige muligheder til dig her:

Airbnb i Athen centrum

Man kan også sagtens leje en ferielejlighed i Athen til en rigtig fornuftig pris. På Airbnb har jeg fundet denne lækre, lyse lejlighed, der ligger centralt i Athen ved siden af byens arkæologiske museum og har plads til 4 personer. Her kan I overnatte fra 299,- per nat. Hotellets gæster har givet det en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Bestil her.

Hotel i Athen centrum

Jeg har fundet et super hotel til jer på Tripadvisor, nemlig hotel Attalos***, der ligger i Athens historiske centrum. Her er I i gåafstand fra Athens seværdigheder, og I bor tæt på hyggelige restauranter, spændende barer og livlige natklubber. Hotellet byder på pæne dobbeltværelser med aircondition og gratis wifi. En nat her koster fra 422,-. 

deal-screenshot

deal-fly-athen