fra kr. 343

Athen er Europas ældste by, med en historie så lang at de fleste bliver træt i hovedet bare af at se på tallet. Athen blev nemlig grundlagt et sted mellem 1100 og 700 før kristus – det vil sige for cirka 3.400 år siden! Det er derfor en historisk by med med massere af kultur. Akropolis er byens højeste punkt, og er med Parthenon Templet Athens hovedattraktion. Men byen byder på meget mere, såsom Plaka, det gamle kvarter, som byder på både på små madboder og souvenir butikker, perfekt til en hyggelig gåtur. Athen kan dog ikke løbe fra, at de gamle templer til guder såsom Zeus og Nike er grunden til at mange rejser dertil, og det er klart, da templerne gemmer på noget af Europas første historie.

Jeg har netop fundet nogle rigtig billige flybilletter til Athen, en af Europas mest kulturelle storbyer. Og det er med afgang midt i maj, hvor I kan forvente en dagstemperatur på 22°c.

Billige flybilletter til Athen

Det er på travelmarket.dk, jeg har fundet disse billige flybilletter til Athen fra Billund og retur igen. Hvis I kan rejse til Athen fra den 29. maj til 5. juni, kan I få en returbillet for bare 343,-. Men jeg har også fundet billige flybilletter på et par andre datoer. Se bare herunder.

Billige ferielejligheder i Athen

Man kan også sagtens leje en ferielejlighed i Athen til en rigtig fornuftig pris. På AirBnB har jeg fundet denne lækre, lyse lejlighed, der ligger centralt i Athen ved siden af byens arkæologiske museum og har plads til 4 personer. Her kan I overnatte fra 231,- per nat. Hotellets gæster har givet det en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Bestil her

Athen er ikke langt fra vandet, og vil I gerne ud af byen og i stedet bo tæt på stranden, kan I leje denne fine ferielejlighed. Herfra skal I kun lige gå over vejen for at komme ned på stranden, og I kan hurtigt komme ind til Athen med bus eller sporvogn (20-30 minutter). Det lækreste ved lejligheden er nok den private tagterrase, hvorfra I har udsigt til Athen. Denne lejlighed udlejes også igennem AirBnB og koster fra 380 kroner per nat. Bestil her.

deal-screenshot

athen
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning