Amsterdam må afgjort være en af de skønneste storbyer i Europa. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis I bliver trætte i benene, så kan I hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Jeg har fundet billige flybilletter  til byen i foråret, og det er et rigtig godt tidspunkt at besøge Amsterdam. I foråret har du nemlig mulighed for at se de smukke tulipaner i Keukenhof, der kun ligger en god time uden for Amsterdam med offentlig transport. Keukenhof har åbent fra den 21. marts til den 19. maj, og parken er klart et besøg værd. Det er virkelig smukt. Og så er det jo selvfølgelig også masser at give sig til i Amsterdam, så I kommer ikke til at kede jer!

Billige flybilletter til Amsterdam

De billige flybilletter finder I let med min fly-finder.

Hoteller og lejligheder i Amsterdam

I har selvfølgelig også brug for et sted at overnatte, når I besøger byen. Derfor har jeg søgt lidt rundt og fundet nogle gode bud til jer.

 

Airbnb i Amsterdam

I kan som regel spare en del penge ved at bo i en Airbnb lejlighed på din ferie. Og med denne lejlighed i Amsterdam har I egen stue og køkken, foruden soveværelse. I bor også tæt på centrum og på alle seværdighederne. En nat her koster fra 612,-.
Book via Airbnb.dk

 

Hotel i Amsterdam

Eller måske det moderne hotel, XO Blue Square, som efter Amsterdam-standarder kan bookes relativt billigt. Fra 345,- pr. nat for et dobbeltværelse. Det er også muligt at få værelser med plads op til fire personer. Der er offentligt transport til centrum  lige ude foran døren.

Book via hotels.com

 

deal-screenshot

Capture