Amsterdam må afgjort være en af de skønneste storbyer i Europa. Den hyggelige atmosfære, kanalerne, de små caféer og de mange shoppingmuligheder. Det er en af de mest populære hovedstæder at tage på storbyferie i i Europa, og det er forståeligt. Alt er i gå-afstand, og hvis du bliver træt i benene, så kan du hoppe på en kanalrundfart og opleve den skønne by fra vandet af.

Og når julelysene tændes, så er den charmerende hovedstad endnu smukkere!  I år afholdes der “Amsterdam Light Festival” fra 29. nov. 2018 – 20. januar 2019, hvor hele Amsterdam bliver lyst ekstra op af fantasifulde lysfigurer. Derfor har jeg fundet en række billige afgange i den periode, hvor du kan flyve til Amsterdam.

Aerial View of Amsterdam city on One Beautiful Sunny Day iStock_000036179194_Large-2

Billige flybilletter til Amsterdam

De billige flybilletter finder du let på min fly-finder side.

Du har selvfølgelig også brug for et sted at overnatte, når du besøger byen. Derfor har jeg søgt lidt rundt og fundet nogle gode bud til dig.

 

Airbnb i Amsterdam

Du kan som regel spare en del penge ved at bo i en Airbnb lejlighed på din ferie. Og med denne lejlighed i Amsterdam har du egen stue og køkken, foruden dit soveværelse. Du bor også tæt på centrum og på alle seværdighederne. En nat her koster fra 612,-.

 

Hotel i Amsterdam

Eller måske det unikke INK Hotel Amsterdam by MGallery, der er beliggende i en historisk bygning, som oprindeligt var hovedkvarter for avisen “De Tijd”. Det prisbelønnede 4* hotel ligger 5 minutters gang fra Dam-pladsen og Amsterdams hovedbanegård. Hotellets værelser er designet af det berømte arkitektfirma Concrete, og der er kræset for detaljerne. En nat her koster 771,-.

 

Du kan købe billetter til Amsterdams seværdigheder lige her – så kan du let springe de trælse køer over!

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-18-kl.-12.33.19
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning