Billige flybilletter til Teheran

Nyt og spændende - oplev Irans hovedstad i juni

fra kr. 1136

Iran er måske ikke det første sted, du tænker på, når du tænker ferie. Men det mellemøstlige land har en rig kultur, spændende byer og imødekommende mennesker. Og så længe du ikke opholder dig i grænseområderne til Irak, Afghanistan og Pakistan, så skal du ikke frygte at rejse rundt i landet i følge Udenrigsministeriets rejseanbefaling.

I denne deal har jeg fundet billige flybilletter til Irans hovedstad Teheran med afgang fra Købenavn i juni måned.

Billige flybilletter til Teheran

Det er på Travelmarket, jeg har fundet disse billige flybilletter. Ruten flyves af Ukraine International Airlines. I har en enkelt mellemlanding i Kiev på rejsen til Iran.  Du kan se flere eksempler på billige afgange herunder:

Trivago.dk, har jeg fundet et lækkert 4-stjernet hotel inklusiv morgenmad, som endda ligger centralt i den store by. Med en pris fra 670,- pr. nat i et delt dobbeltværelse, så har du en lille uges ferie i Irans hovedstad fra 2.812,- inklusiv flyet

I Teheran er der en rig, rig kultur og flotte bygninger, som du bare ikke må misse. Eksempelvis frihedstårn Azadi. Du får nok også svært ved at overse verdens fjerde højeste fritstående bygning, Milad Tårnet.
Men ellers opfordrer jeg dig til at gå på opdagelse blandt byens moskeer, kirker og templer! Se bare nogle af billeder her ovenover.

deal-screenshot

Capture