Sri Lanka er en dejlig tropisk ø med et rigt dyreliv, berigende kultur og imponerende natur. Faktisk er Sri Lanka det land i Asein, der har den største biodiversitet. Her kan du mere end noget andet sted i Asien finde alverdens dyr og planter. Lige fra elefanter og søkøer til mange forskellige aber, flagermuse og utallige fugle.

En rejse til Sri Lanka er en garanti for unikke naturoplevelser. Så pak tasken med det rigtige udstyr og tøj til ekspeditioner i junglen.

Elefants in river

Billige flybilletter til Sri Lanka

Jeg har nemlig fundet ekstremt billige flybilletter til Sri Lanka fra København i november og december via min fly finder. Du lander i øens hovedby, Colombo, der ligger i den sydvestlige del af øen.
Du kan se et udvalg af nogle af de billige afgange herunder:

Flybilletterne alene giver ikke en fuldendt ferie. Du skal også bruge et lækkert sted at overnatte. Jeg har valgt to muligheder ud til dig via Tripadvisor.dk.

Hvis du bestiller en feriebolig på AirBnB, kan du sagtens overnatte på Maldiverne uden at skulle smide 25.000 kroner efter et dobbeltværelse på et luksusresort. Tag i stedet et kig på disse hyggelige strandhoteller.

Mandarina Colombo****

I Colombo
Inklusiv morgenmad
Moderne hotel med rooftop pool
4/5 med 356 anmeldelser
Fra 488,- pr. nat i dobbeltværelse

Book hotel

Palm Paradise Cabanas***

I Goyambokka (sydlige Sri Lanka)
Tæt på strand
Autentiske hytter blandt palmer
4,5/5 med 796 anmeldelser
Fra 724,- pr. nat i dobbeltværelse

Book hotel

 

 

deal-screenshot

deal-fly-Sri-Lanka
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning