Billige flybilletter til Sri Lanka

Tur/retur fra København på flere datoer i løbet af året: Marts, maj og november

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
fra kr. 3756

Sri Lanka er en dejlig tropisk ø med et rigt dyreliv, berigende kultur og imponerende natur. Faktisk er Sri Lanka det land i Asien, der har den største biodiversitet. Her kan I mere end noget andet sted i Asien finde alverdens dyr og planter. Lige fra elefanter og søkøer til mange forskellige aber, flagermus og utallige fugle.

En rejse til Sri Lanka er en garanti for unikke naturoplevelser. Så pak tasken med det rigtige udstyr og tøj til ekspeditioner i junglen.

Læs også: Vejr og klima på Sri Lanka

 

Billige flybilletter til Sri Lanka

Jeg har nemlig fundet ekstremt billige flybilletter til Sri Lanka fra København på Momondo.dk. I lander i øens hovedby, Colombo, der ligger i den sydvestlige del af øen.
I kan se et udvalg af nogle af de billige afgange herunder:

Flybilletterne alene giver ikke en fuldendt ferie. Du skal også bruge et lækkert sted at overnatte. Jeg har valgt to muligheder ud til jer via TripAdvisor.

Mandarina Colombo****

I Colombo
Inklusiv morgenmad
Moderne hotel med rooftop pool
4/5 med 458 anmeldelser
Fra 601,- pr. nat i dobbeltværelse

Book hotel

Palm Paradise Cabanas***

I Goyambokka (sydlige Sri Lanka)
Tæt på strand
Autentiske hytter blandt palmer
4,5/5 med 877 anmeldelser
Fra 489,- pr. nat i dobbeltværelse

Book hotel

 

 

deal-screenshot

Capture