Billige flybilletter til smukke Bergen

Billige flybilletter til Bergen fra København

p.p. from kr. 611

Bergen er en af Nordens mest romantiske byer, og den næststørste efter Oslo. Så find jeres billige flybilletter her. Byens placering ved kysten skaber et unikt klima og byliv. Byen er placeret ideelt på mange småøer i hvad der essentielt er en “Byfjord”, og det er et fantastisk syn at se på fra alle vinkler. Men hvis I virkelig vil opleve noget spektakulært så skulle I prøve udsigten fra bjerget Fløyen. Så hvis I har mod på at tage vandrestøvlerne på, så kan I tage hinanden i hånden og tage fløibanen til det smukke og romantiske udsigtspunkt. I kan booke en guidet vandretur her hvis I vil opleve det smukke bjerg.

I kan dog også blive nede i byen og spadserer langs Bergens havnefront, Bryggen. Her vrimler det nemlig med massere af hyggelige butikker og caféer. Bydelen er faktisk så smuk, at den er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Hvis I er mere til det kulturelle og museer så kan jeg varmt anbefale jer det vidunderlige Hanseatiske Museum og Schøtstuene, som byder på en spændende tur gennem Bergens historie.

Billige flybilletter til Bergen

I kan nu flyve rigtig billigt til Bergen fra København. Ruten er direkte og flyves af Norwegian. Prisen er pr. returbillet. Gå til min min fly finder eller klik på linksene herunder.

 Men du skal selvfølgelig også have et sted at overnatte i Bergen, så jeg har fundet nogle forskellige muligheder til dig herunder! 

 

Airbnb i Bergen

Jeg har fundet en rigtig hyggelig lejlighed til dig i Bergen. Her kan du bo på en af de hyggeligste gader i den fine by, i din egen 1-værelseslejlighed med eget køkken og bad. Der er plads til 2 personer, og prisen starter fra 171,- pr nat. 

 

Hotel i Bergen

Alternativt kan du bo på det hyggelige Basic Bergen Hotel. Her bor du i komfortable værelser, som er moderne og enkelt indrettede. Hotellet ligger godt, og kun 0.2 km fra centrum af Bergen. En nat her koster fra 426,-.

 

 • Ferie i Bergen

  • Rejseperiode: April til september
  • Afgangslufthavn: København (CPH)
  • Ankomstlufthavn: Bergen (BGO)
  • Flyselskab: Norwegian
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find Airbnb lejlighed her
  • Find hotel med Trivago
  • Pris: Fra 531,- pr person

 

deal-screenshot

deal-fly-bergen