Billige flybilletter til Sevilla

Tur/retur fra København i vintermånederne

p.p. from kr. 218

Rejs i fodsporene på Columbus, Carma og Krohn-Dehli for nu er der billige flybilletter til Sevilla!

Den sydspanske by, hovedstaden i Andalusien, er virkelig et besøg værd. Ikke bare de historiske aner fra, ja eksempelvis Christoffer Columbus, og indflydelsen fra mauerne gør byen interessant. Sevilla huser også verdens største katedral, Cadedral de Santa Maria de la Sede, hvor Columbus øjensynligt ligger begravet.

Og så er der altså garanti for sol og varme her! Faktisk så varmt, at byen også går under navnet Spaniens stegepande. Men så er der heldigvis mulighed for at søge ind i skyggen og nyde en kold ceverza eller sangria. Du kan også leje en bil på Holidaycars.com og drøne ned til kysten. Huelva og Cadiz ligger cirka en times kørsel væk.

Billige flybilletter til Sevilla

Det er i vintermånederne, at jeg har fundet billige flybilletter på min fly finder til Sevilla fra Københavns lufthavn. T/r og direkte!

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor har jeg fundet et super billigt hotel til blot 188,- pr nat i et dobbeltværelse.  Overnatning sker på det hyggelige og centrale Arc House, hvor indkvarteringen kan ske i sovesale eller på dobbeltværelser.

Billige flybilletter til Sevilla i vintermånederne

deal-screenshot

sevilla