Billige flybilletter til Seoul

Flere afgange i marts måned fra København

 • Luftfartsselskab LOT Polish Airlines
p.p. from kr. 3108

Klar til en helt unik storbyferie? Så er det Seoul du skal til, og her har jeg fundet nogle billige flybilletter til Seoul.

Den sydkoreanske hovedstad Seoul er en fantastisk by. Det er en by med en lang historie, som kan dateres helt tilbage til 18 f.kr. og dengang havde den navnet Wiryeseong. Der er sket meget siden 18 f.kr. også i Seoul. Byen er nu verdens 16. største by og frontløber på mange teknologiske punkter – Seoul er “the world’s most wired city” og er på førstepladsen inden for teknologisk parathed ifølge PwC’s rapport om Cities of Opportunity. Det er også en by spækket med kultur, kunst, arkitektur, historiske og moderne seværdigheder og selvfølgelig mad. Nogle af top-seværdighederne i Seoul, bare for at nævne et par stykker, er: Mindesmærket for Koreakrigen, det royale palads Gyeongbokgung og Det Koreanske Nationalmuseum.

Billige flybilletter til Seoul

Det er på min fly finder, at jeg har fundet flybilletterne. Det er lykkedes mig at finde billige afgange i marts. Se bare de mange muligheder herunder og søg også gerne selv efter andre datoer i samme periode:

Hvis du vil opholde dig længere tid i Seoul, og ikke rejse lidt rundt i Sydkorea, så anbefaler jeg et hotel, som har lidt af hvert. Eksempelvis det 3* Hotel Icon, 4,5 ud af 5 på TripAdvisor.dk, her bor du i moderne og lyse værelser og kan nyde udsigten over byen fra hotellets tagterasse. Værelsesprisen er fra 279,- pr. nat i et dobbeltværelse. Flere anmeldere har givet hotellet stor værdi for pengene.

Er Sydkorea også på din bucket-liste? Så kommer der her nogle billige flybilletter til Seoul 

  • Destination: Seoul, Sydkorea
  • Rejseperiode: Marts 2019
  • Afgangslufthavn: København
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find hotel på TripAdvisor.dk
  • Pris: Fra 3.108,- pr. person

deal-screenshot

Capture