fra kr. 2346
Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her

San Fransisco  er et spændende rejsemål – her finder I smuk natur, masser af kultur og seriøst lækkert mad. Det er i San Francisco, at I kan se den smukke Golden Gate Bridge, der tit er indhyllet i en mystisk tåge. I kan også besøge fængselsøen Alcatraz  eller se de smukke victorianske huse, der står i skarp kontrast til storbyens skyskrabere.

Bestil billige flybilletter til San Francisco

Jeg har fundet billige flybilletter til spændende San Francisco fra Danmark i foråret 2019 via min fly finder.  Klik på datoerne herunder for flere informationer.

Find dit hotel i San Francisco

Hoteller i området omkring San Francisco og Oakland hører desværre ikke til blandt de billigste i verden, men til gengæld er der mange fede hoteller. Og selv et trestjernet hotel som det Homewood Suites by Hilton i Oakland er lækkert!

Hotel centralt i San Francisco

I kan også tage på dette funky vandrehjem, HI San Francisco Downtown, som ligger aldeles centralt i San Francisco, et perfekt sted at opleve byen fra.

Luksushotel i San Francisco

Eller hvis I virkeligt vil have en luksusoplevelse, skal I tjekke ond på The St. Regis San Francisco, det er både femstjernet og ligger centralt!

Airbnb i San Francisco

Airbnb er en rigtig god mulighed, og der er masser af boliger i byen.

Denne lejlighed er inspireret af 1920erne og er både hyggelig og ligger i Bernal Heights, hvorfra I har en smuk udsigt over San Francisco. Lejligheden koster 843,- per nat, og har plads til 4 gæster.

En anden mulighed er denne lejlighed, som ligger tæt på alt form for offentig transport, men samtidig ligger i et stille område. Her er plads til 2 gæster, og en nat koster 670,-.

Skal det være det helt store, er dette hus med fantastisk udsigt et godt bud. Her er plads til 5 gæster i boligen, og huset ligger på en stille og rolig gade. Her er alt, hvad I skal bruge; vaskerum, køkken, gårdhave osv. Til gengæld må I også punge op med 2.916,- per nat for huset.

 • Billige flybilletter til San Francisco fra København eller Billund
   • Rejseperiode: Marts – juni
   • Afgangslufthavn: København eller Billund 
   • Ankomstlufthavn: San Francisco International Airport (SFO)
   • Flyselskab: Flere forskellige 
   • Rute: 1 kort mellemlanding hver vej
   • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
   • Pris: Fra 2.346,- pr. returbillet

deal-screenshot