San Fransisco  er et spændende rejsemål – her finder du smuk natur, masser af kultur og seriøst lækkert mad. Det er i San Francisco, at du kan se den smukke Golden Gate Bridge, der tit er indhyllet i en mystisk tåge. Du kan også besøge fængselsøen Alcatraz  eller se de smukke victorianske huse, der står i skarp kontrast til storbyens skyskrabere.

Læs min rejseguide til San Francisco for flere gode tips til, hvad du ikke må glip af i San Francisco.

Bestil billige flybilletter til San Francisco

Jeg har fundet billige flybilletter til spændende San Francisco fra Danmark i starten af næste år via min fly finder. Rejsen afgår fra København og foregår med Icelandair. Rejsen tager 14 timer den ene vej og 13 timer den anden vej og inkluderer en kort mellemlanding på Island. Klik på datoerne herunder for flere informationer.

Rejser du til San Fransisco i januar eller februar, kan du forvente lune dagtemperaturer på 13-15 grader med 6 solskinstimer. Læs mere om hvornår det er bedst at rejse til San Francisco i Holidaygurus rejsekalender.

Find dit hotel i San Francisco

Hoteller i området omkring San Francisco og Oakland hører desværre ikke til blandt de billigste i verden, men til gengæld er der mange fede hoteller. Og selv et trestjernet hotel som det Homewood Suites by Hilton i Oakland er lækkert!

Hotel centralt i San Francisco

I kan også tage på dette funky vandrehjem, HI San Francisco Downtown, som ligger aldeles centralt i San Francisco, et perfekt sted at opleve byen fra.

Luksushotel i San Francisco

Eller hvis I virkeligt vil have en luksusoplevelse, skal I tjekke ond på The St. Regis San Francisco, det er både femstjernet og ligger centralt!

Airbnb i San Francisco

Airbnb er en rigtig god mulighed, og der er masser af boliger i byen.

Denne lejlighed er inspireret af 1920erne og er både hyggelig og ligger i Bernal Heights, hvorfra du har en smuk udsigt over San Francisco. Lejligheden koster 839,- per nat, og har plads til 4 gæster.

En anden mulighed er denne lejlighed, som ligger tæt på alt form for offentig transport, men samtidig ligger i et stille område. Her er plads til 2 gæster, og en nat koster 667,-.

Skal det være det helt store, er dette hus med fantastisk udsigt et godt bud. Her er plads til 5 gæster i boligen, og huset ligger på en stille og rolig gade. Her er alt, hvad du skal bruge; vaskerum, køkken, gårdhave osv. Til gengæld må du også punge op med 2.974,- per nat for huset.

 

 • Billige flybilletter til San Francisco fra København 
   • Rejseperiode: Februar – april 
   • Afgangslufthavn: København
   • Ankomstlufthavn: San Francisco International Airport (SFO)
   • Flyselskab: Icelandair
   • Rute: 1 kort mellemlanding på Island
   • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
   • Pris: Fra 1.885,- pr. returbillet

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning