fra kr. 2172

Puerto Rico er det optimale sted for en perfekt caribisk ferie med sol, strand og gode oplevelser. I december kommer temperaturen stadig ikke under 28° og er derfor et perfekt sted at tage hen, for at slippe af med vinterkulden. Og jeg har fundet billige flybilletter til jer, så I kan få en skøn ferie. Jeg har fundet følgende datoer, hvor prisen er fra 2172,- til cirka 2500,- for én retur-billet.

16. – 23. november

23. november – 1. december

30. november – 7. december

7. december – 14. december

Det Gamle San Juan står stadig i den klassiske caribiske stil, man kender fra Havana eller Kingston, med farverige huse og smalle brostensveje, der alle peger ned mod havet. Er du mere til aktiv ferie, kan du finde rigeligt med muligheder dykning og snorkling. Vinter i Puerto Rico er den perfekte måde at slippe for kulden hjemme i Danmark.

Billige flybilletter til Puerto Rico

Det er på Momondo.dk, at jeg har fundet jeres billige flybilletter. Men I skal selvfølgelig også have et sted at bo. Her har jeg fundet tre muligheder i forskellige prisklasser.

Vi starter i den dyre ende med Royal Isabela, der ligger smukt placeret i naturskønne omgivelser. 2 udendørs swimmingpools, en golfbane og en restaurant er lidt af de faciliteter, som stedet kan prale af.

Nummer 2 mulighed er Condado VanderbiltHer kan I forvente at blive behandlet som en stjerne med verdensklasses service. Der er bl.a. udendørs swimmingpool og et spa- og wellness-center. Hotellet ligger med en formidable udsigt, som det er svært ikke at blive forelsker i!

Tredje forslag er knap så luksuriøs, som de to første, men Villa Cofresi er absolut værd at overveje. Hotellet ligger ved stranden i Rincon, og der er udendørs pool og restaurant. Desuden er morgenmad også inklusiv i prisen, når du booker et ophold.

 • Billige flybilletter
  • Afrejsedatoer: I november og december, 2016
  • Afgangslufthavn: København
  • Ankomstlufthavn: San Juan
  • Flyselskab: Norwegian
  • Find et hotel her!
  • Pris fra 2172,- for tur-retur pr. person

deal-screenshot

Billige flybilletter
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning