Côte d’Azur er glamour og sol på én gang. Og Nice er alt hvad du kan drømme om i denne retning. Ja, faktisk er Nice Frankrigs næstmest besøgte by af turisterne, kun overgået af Paris.
Turismen til til trods, så har Nice stadig bevaret sin franske charme og særprægede traditioner, eksempelvis det årlige karneval.

I Nice kan du kombinere storby- og strandferie helt perfekt. Men du kan også gå på opdagelse i kultur og historie samt modernitet og etnicitet, den franske storby rummer det hele!

Og med dagens tilbud, har du det perfekte udgangspunkt for en billig ferie. Jeg har nemlig fundet gode tilbud på flybilletter på forskellige datoer.

Billige flybilletter til Nice

Lige nu kan I få returbilletter til Nice fra København fra kun 464,-. Det er via min fly-finder side, at du kan finde de billige flybilletter. Nedenfor har jeg lavet en liste over de billigste datoer.

Men du skal selvfølgelig også have et sted at bo, så jeg har samlet lidt muligheder til dig her.

 

Airbnb i Nice

Hvis du gerne vil opleve Nice som en af de lokale, så vil jeg anbefale dig at leje en lejlighed med Airbnb. På den måde kan du også spare lidt penge ved evt selv at lave morgenmad eller andre måltider selv. Jeg har fundet denne billige lejlighed med Airbnb, hvor du har hele lejligheden (med plads til 2 gæster) for dig selv. Lejligheden er skinnende ren, moderne indrettet og ligger tæt på vandet. Her kan du bo fra kun 164,- pr nat.

 

Hotel i Nice

Hvis du også søger et hotel i Nice, så tjek min liste over hoteller i Nice via Tripadvisor.dk. Der skulle være god mulighed for at finde et godt hotel. Paris er nemlig den by i Frankrig med næstflest hotelsenge! Eksempelvis det 4* Hotel Nice Riviera, som kan bookes fra 549,- pr. nat.

 

 

deal-screenshot

billige flybilletter til nice
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning