Billige flybilletter til Nice fra København

Billige flybilletter til Nice fra København i vinteren og foråret

fra kr. 598

Côte d’Azur er glamour og sol på én gang. Og Nice er alt hvad I kan drømme om i denne retning. Ja, faktisk er Nice Frankrigs næstmest besøgte by af turisterne, kun overgået af Paris.
Turismen til trods har Nice stadig bevaret sin franske charme og særprægede traditioner, eksempelvis det årlige karneval.

I Nice kan I kombinere storby- og strandferie helt perfekt. Men I kan også gå på opdagelse i kultur og historie samt modernitet og etnicitet, den franske storby rummer det hele!

Og med dagens tilbud, har I det perfekte udgangspunkt for en billig ferie. Jeg har nemlig fundet gode tilbud på flybilletter på forskellige datoer.

Billige flybilletter til Nice

Lige nu kan I få returbilletter til Nice fra København fra kun 598,-. Det er via min fly-finder side, I kan finde de billige flybilletter. Nedenfor har jeg lavet en liste over de billigste datoer.

Men I skal selvfølgelig også have et sted at bo, så jeg har samlet lidt muligheder til jer her.

 

Airbnb i Nice

Hvis I gerne vil opleve Nice som en af de lokale, så vil jeg anbefale jer at leje en lejlighed med Airbnb. På den måde kan I også spare lidt penge ved evt. selv at lave morgenmad eller andre måltider selv. Jeg har fundet denne billige lejlighed med Airbnb, hvor I har hele lejligheden (med plads til 2 gæster) for jer selv. Lejligheden er skinnende ren, moderne indrettet og ligger tæt på vandet. Her kan I bo fra 216,- pr nat.

 

Hotel i Nice

Hvis I søger et hotel i Nice, så tjek min liste over hoteller i Nice via Tripadvisor.dk. Der skulle være god mulighed for at finde et godt hotel. Nice er nemlig den by i Frankrig med næstflest hotelsenge! Eksempelvis det 4* Hotel Nice Riviera, som kan bookes fra 620,- pr. nat.

 

 

deal-screenshot

Capture