Billige flybilletter til Miami

Afgange til Miami fra Københavns Lufthavn i efteråret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Turkish Airlines
fra kr. 1815

Når det er koldt og gråt i Danmark, er der sol, sommer og poolparties i Miami. Rejser I til Miami i oktober, kan I glæde jer til en gennemsnitstemperatur på 28 grader – i Danmark er gennemsnitstemperaturen i oktober til sammenligning 7 grader. I kan altså roligt lade vinterjakken blive hjemme og i stedet pakke strandtøjet og solbrillerne.

I Miami kan I opleve de vildeste strandfester, det cubanske kvarter Little Havana eller sejle ud til de fantastiske Keys-øer. Eller selvfølgelig bare slikke sol på Miami Beach.

Billige flybilletter til Miami

Hotel i Miami

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor kan I finde Miamis bedste og billigste hoteller. Jeg har udvalgt mine yndlingshoteller herunder.

Atton Brickell Miami****

Dette lækre hotel har en af Miamis lækreste tagterrasser, hvor I kan nyde nogle gode drinks og den fantastiske udsigt over Miami og havet. Her bor I nemlig centralt i Miamis Financial District og tæt på havnene i Miami. Hotellets faciliteter inkluderer en pool samt store værelser med air condition og gratis WiFi.

EAST Miami****

Prøv lige at se dette poolområde! Dette hotel er seriøst lækkert og byder på smukke værelser, en spændende poolbar og en fantastisk restaurant. Derudover har hotellet en central placering tæt på havet og Miamis seværdigheder.

1 Hotel South Beach*****

Dette luksusresort ligger direkte på Miami Beach – en af de mest populære beliggenheder i Miami. Et ophold her er totalt selvforkælelse og byder på et fantastisk poolområde med en veludstyret poolbar. Derudover har de store værelser en fantastisk udsigt over havet, så I kan ligge i sengen og se, når solen står op.

deal-screenshot

deal-fly-miami