fra kr. 1827

Når det er koldt og gråt i Danmark, er der stadig sol, sommer og poolparties i Miami. Rejser du til Miami i vinteren, kan du forvente dagtemperature på 24-30 grader. Pak derfor strandtøjet og solbrillerne med, inden du stiger på flyet i København.

I Miami kan du opleve de vildeste strandfester, det cubanske kvarter Little Havana eller sejle ud til de fantastiske Keys-øer.

Billige flybilletter til Miami

Hotel i Miami

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor kan du finde Miamis bedste og billigste hoteller. Jeg har udvalgt mine yndlingshoteller herunder.

miami

Atton Brickell Miami****

Dette lækre hotel har en af Miamis lækreste tagterrasser, hvor I kan nyde nogle gode drinks og den fantastiske udsigt over Miami og havet. Her bor I nemlig centralt i Miamis Financial Districk og tæt på havnene i Miami. Hotellets faciliteter inkluderer en pool samt store værelser med air condition og gratis wifi.

miai

EAST Miami****

Prøv lige at se dette poolområde! Dette hotel er seriøst lækkert og byder på smukke værelse, en spændende poolbar og en fantastisk restaurant. Derudover har hotellet en central placering tæt på havet og Miamis seværdigheder.

ja

1 Hotel South Beach*****

Dette luksusresort ligger direkte på Miami Beach – en af de mest populære beliggenheder i Miami. Et ophold her er totalt selvforkælelse og byder på et fantastisk poolområde med en veludstyret poolbar. Derudover har de store værelser en fantastisk udsigt over havet, så I kan ligge i sengen og se, når solen forsvinder bag horisonten.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning