Billige flybilletter til Mauritius

Hvide strande og krystalklart vand - turen går til Mauritius om en uge

  • Luftfartsselskab Tui
p.p. from kr. 1548

Jeg tror ikke, jeg kan forestille mig en bedre måde at afslutte 2018 på end med en rejse til Mauritius. Og jeg har lige fundet billige flybilletter til Mauritius til jer, så I kan nyde en ferie i rammer, der er paradis værdig.

“Mauritius was made first and then heaven; and heaven was copied after Mauritius”, sagde den amerikanske forfatter Mark Twain. Og det er svært ikke at give ham ret. På Mauritius venter Det Indiske Ocean med krystalklart vand, farverige koralrev, frodige grønne planter og gyldne strande. Øen skaber de perfekte rammer for en uforglemmelig ferie i paradis.

Billige flybilletter til Mauritius

Det er Travelmarket.dk, jeg har fundet billige flybilletter til Mauritius – tur/retur fra bare 1.548,-. Ruten er direkte, uden mellemlandinger, og bliver følget af selskabet Tui. Der er afgang fra Københavns lufthavn om aftenen den 6. december, og så flyver I hjem fra Mauritius godt 2 uger efter den 20. december. Passer disse datoer jer ikke, kan I holde øje med Travelmarket.dk og se, om der dukker flere billige flybilletter op på en anden dato.

Du kan finde lækre og billige hoteller på Hotels.com eller nogle vildt fede lejligheder på Airbnb.dk. Du kan jo eksempelvis booke forskellige hoteller og airbnbs, i de to uger du er afsted.
Jeg har allerede drømt mig væk til denne villa med privat pool. Her er plads op til 8 personer med en pris for 930 kroner per nat for hele villaen – det vil sige, jo flere I er afsted, jo billigere bliver det.

deal-screenshot

Skaermbillede-2018-11-27-kl.-09.34.08