Andre end mig, der drømmer om at rejse til Maldiverne? Nu har I chancen!

Vi forestiller os tit Maldiverne som den ultimative, dyre drømmrejse. Og ja ja, det vil altid være dyrere at rejse til Maldiverne end til Spanien, men man kan faktisk godt rejse til Maldiverne for en fornuftig pris. I kan nemlig spare mange penge ved selv at sammensætte jeres rejse og overnatte i et hyggeligt B&B på stranden i stedet for på et 5*luksusresort.

Men I bestemmer selvfølgelig fuldstændigt selv, hvordan I vil bo. Jeg har bare fundet billige flybilletter – og et par foreslag til gode indlogeringer.

På Maldiverne kan I snorkle med farverige fisk, slappe af i en hængekøje på standen eller tage på kulturel sightseeing på hovedøen Male. Jeg har skrevet en guide om vejret på Maldiverne, så I ved, hvornår det er bedst at rejse til paradis for at få jeres drømmeferie.

Billige flybilletter til Maldiverne

Jeg har fundet billige flybilletter til Maldiverne på min fly finder på forskellige datoer gennem hele året. Se bare eksempler på datoerne herunder:

Airbnb og hoteller på Maldiverne

Hvis I bestiller en feriebolig på AirBnB, kan I sagtens overnatte på Maldiverne uden at skulle smide 25.000 kroner efter et dobbeltværelse på et luksusresort. Tag i stedet et kig på disse hyggelige strandhoteller.

b825f991-d04c-4fdb-97d9-4bc14f15ec00

Hotel Dhivehi Experience

Overnat i dette charmerende guesthouse, beliggende på øen Dhigurah, som kun har 600 faste beboere. Her kan I dykke eller svømme med hvalhajer eller rokker. Jeres værelse har en dobbeltseng og eget badeværelse. Prisen starter fra 380,- pr. overnatning.

Læs mere om værelset på Maldiverne.

3a0b489c-632b-484a-bdab-c4bd4ed40f4e

Mala Maldives

I kan også bo på dette fine blå hotel, der ligger på en Dhangethi. Her er personale behjælpelige med at planlægge ture, hvor I kan svømme med skildpadder eller snorkle med hvalhajer. Under bestilling er det muligt at efterspørge morgen, halv- eller helpension (for en fair pris). En overnatning her starter fra 295,-

Læs mere om hotellet på Maldiverne.

Bungalow på Maldiverne

Hvis I drømmer om en bungalow på vandet, men ikke vil betale de 2.000 til 5.000 kroner per nat, som de nemt kan koste. Så er Holiday Inn Resort Kandooma på øen Kandooma Fushi et af de billigste alternativer jeg kan finde. I må dog stadig slippe cirka 7000 pr. nat pr. person for et værelse med plads til 3 personer, hvis I booker via Hotels.com.

 • Billige flybilletter til Maldiverne
  • Destination: Malé, Maldiverne
  • Rejseperiode: Maj – december 2019
  • Rejselængde: 7-21 dage
  • Afrejselufthavn: København
  • Pris: Fra 4.434- pr. returbillet

Rejseartikler om Maldiverne

deal-screenshot

Capture