fra kr. 2699

Overvejer du også en tur til Las Vegas, kan du lige nu sikre dig billige flybilletter!

Så kan du slippe din indre Elvis Presley løs. Eller hvad med at spille med store (eller små) penge på blackjack bordet i dit James Bond jakkesæt? Eller måske se nogle af de mange fantastiske shows du finder, såsom magikerne Penn & Teller, der får dig til at glemme alt det, du troede, du vidste om tryllekunst. Eller måske er du mere til Britney Spears eller Céline Dion? Las Vegas tilbyder det hele, uanset om det er casino, koncerter, teater eller ekstreme oplevelser. Derudover kan jeg anbefale at leje en bil og køre ud til nogle af de smukke nationalparker, der omkring millionbyen. Især Gran Canyon er en stor oplevelse, og Death Valley National Park er også fantastisk smuk.

Billige flybilletter til Las Vegas

Hvis en tur til Vegas lyder som en drøm, så kan den nu blive til virkelighed. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Las Vegas fra København. Der er masser af billige afgange, men det er billigst, hvis du kan rejse sidst i november. Den billigste rute flyves af Lufthansa og har 2 mellemlandinger. Du kan dog også flyve med Norwegian og kun have en enkelt mellemlanding i London.
Du kan flyve billigt til Las Vegas på følgende datoer:

Hotel i Las Vegas

Men I skal selvfølgelig også have et sted at bo I Las Vegas. Vil I gerne bo på et lækkert hotel i Las Vegas, kan I finde rigtig gode tilbud på Hotels.com. Er I mere til en privat feriebolig, kan I finde Las Vegas’ lækreste ferielejlighederAirBnB. Her kommer I i direkte kontakt med den private udlejer for at arrangere opholdet. Jeg bruger selv AirbBnB meget, når jeg rejser, da man tit får mere for pengene i forhold til at bo på hotel.

Las Vegas rejseinformation

Mangler du inspiration til, hvad du bare SKAL se på rejsen i Las Vegas? Altså udover at spille black jack og spillemaskiner. Så læs min Las Vegas rejseguide lige her. Jeg har nemlig selv været i Las Vegas, så jeg har et par gode tips til rejsedestinationen.

Og så skal du også huske, at alle danskere, der flyver til USA skal ansøge om et ESTA-visum for at få lov til at flyve til USA. Dette lyder måske lidt omstændigt, men ansøgningsprocessen er hverken dyr eller besværlig. Læs min guide til at ansøge om et ESTA lige her. Så sparer du både penge og tid.

 • Billige flybilletter til Las Vegas
  • Rejseperiode: November 2018, januar og februar 2019
  • Afgangslufthavn: København 
  • Ankomstlufthavn: (LAS) McCarran International Airport
  • Flyselskab: Norwegian eller Lufthansa
  • Find hotel her!
  • Find feriebolig her!
  • Pris: Fra 2.699,- pr. returbillet

deal-screenshot

lasvegas
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning