fra kr. 1777

Overvejer du også en tur til Las Vegas, kan du lige nu sikre dig billige flybilletter!

Så kan du slippe din indre Elvis Presley løs. Eller hvad med at spille med store (eller små) penge på blackjack bordet i dit James Bond jakkesæt? Eller måske se nogle af de mange fantastiske shows du finder, såsom magikerne Penn & Teller, der får dig til at glemme alt det, du troede, du vidste om tryllekunst. Eller måske er du mere til Britney Spears eller Céline Dion? Las Vegas tilbyder det hele, uanset om det er casino, koncerter, teater eller ekstreme oplevelser.

Billige flybilletter til Las Vegas

Hvis en tur til Vegas lyder som en drøm, så kan den nu blive til virkelighed. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Las Vegas fra København. Men I skal være hurtige, fordi de bedste afgange er allerede i slutningen af maj 2018. Ruten flyves af det hollandske flyselskab KLM eller amerikanske Delta og har en kort mellemlanding i New York. Du kan flyve billigt til Las Vegas på følgende datoer:

Hotel i Las Vegas

Men I skal selvfølgelig også have et sted at bo I Las Vegas. Vil I gerne bo på et lækkert hotel i Las Vegas, kan I finde rigtig gode tilbud på Hotels.com. Er I mere til en privat feriebolig, kan I finde Las Vegas’ lækreste ferielejlighederAirBnB. Her kommer I i direkte kontakt med den private udlejer for at arrangere opholdet. Jeg bruger selv AirbBnB meget, når jeg rejser, da man tit får mere for pengene i forhold til at bo på hotel.

Las Vegas rejseinformation

Mangler du inspiration til, hvad du bare SKAL se på rejsen i Las Vegas? Altså udover at spille black jack og spillemaskiner. Så læs min Las Vegas rejseguide lige her. Jeg har nemlig selv været i Las Vegas, så jeg har et par gode tips til rejsedestinationen.

Og så skal du også huske, at alle danskere, der flyver til USA skal ansøge om et ESTA-visum for at få lov til at flyve til USA. Dette lyder måske lidt omstændigt, men ansøgningsprocessen er hverken dyr eller besværlig. Læs min guide til at ansøge om et ESTA lige her. Så sparer du både penge og tid.

 • Billige flybilletter til Las Vegas
  • Rejseperiode: maj og juni 2018
  • Afgangslufthavn: København 
  • Ankomstlufthavn: (LAS) McCarran International Airport
  • Flyselskab: Norwegian
  • Find hotel her!
  • Find feriebolig her!
  • Pris: Fra1.777,- pr. returbillet

deal-screenshot

lasvegas
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning