Billige flybilletter til Las Vegas

Flyv billigt til spillebyen fra København i starten af 2019

  • Luftfartsselskab Norwegian
p.p. from kr. 2300

Overvejer du også en tur til Las Vegas, kan du lige nu sikre dig billige flybilletter!

Du kan slippe din indre Elvis Presley løs. Eller hvad med at spille med store (eller små) penge på blackjack bordet i dit James Bond jakkesæt? Eller måske se nogle af de mange fantastiske shows du finder, såsom magikerne Penn & Teller, der får dig til at glemme alt det, du troede, du vidste om tryllekunst. Eller måske er du mere til Céline Dion eller akrobatik med Cirque du Soleil? Las Vegas tilbyder det hele, uanset om det er casino, koncerter, teater eller ekstreme oplevelser. Derudover kan jeg anbefale at leje en bil og køre ud til nogle af de smukke nationalparker, der er omkring millionbyen. Især Gran Canyon er en stor oplevelse, og Death Valley National Park er også fantastisk smuk.

Billige flybilletter til Las Vegas

Hvis en tur til Vegas lyder som en drøm, så kan den nu blive til virkelighed. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Las Vegas fra København på min fly finder.

 

Airbnb i Las Vegas 

Er I mere til en privat feriebolig, kan I finde Las Vegas’ lækreste ferielejlighederAirbnb. Her kommer I i direkte kontakt med den private udlejer for at arrangere opholdet. Jeg bruger selv Airbnb meget, når jeg rejser, da man tit får mere for pengene i forhold til at bo på hotel.

 

Hotel i Las Vegas

Men I skal selvfølgelig også have et sted at bo i Las Vegas. Vil I gerne bo på et lækkert hotel i Las Vegas, kan I finde rigtig gode tilbud på TripAdvisor.dk. Eksempelvis det 4*hotel The Linq. Det ligger direkte ved the Strip i den nordlige ende overfor Ceasars Palace. Her kan nætter bookes fra 247,- pr. nat i et dobbeltværelse.

 

Las Vegas rejseinformation

Og så skal du også huske, at alle danskere, der flyver til USA skal ansøge om et ESTA-visum for at få lov til at flyve til USA. Dette lyder måske lidt omstændigt, men ansøgningsprocessen er hverken dyr eller besværlig. Læs min guide til at ansøge om et ESTA lige her. Så sparer du både penge og tid.

Værd at vide om Las Vegas og USA

deal-screenshot

Capture