fra kr. 3177

Er du ikke klar til at give slip på sommeren? Ville du ønske, at du kunne holde sommerferie året rundt? Så skal du flyve til Thailand til vinter. I november kan du i Krabi forvente en dagtemperatur på 29 grader. Den helt rigtige temperatur, når man befinder sig tæt på nogle af de smukkeste strande i verden. Her skal du ikke andet end at slappe af – og måske snorkle med farverige fisk eller

Drømmer du om at rejse til Krabi, er det til vinter, du skal gøre det. Og så er det jo heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Krabi – et ægte ferieparadis.

Billige flybilletter til Krabi

Jeg har fundet billige flybilletter til Krabi med afrejse til november. Ruten flyves af Norwegian og er direkte fra København. Jeg har fundet flybilletterne til Thailand på hjemmesiden Travelmarket.dk. Klik på datoerne herunder for at læse mere.

Wood plank on Maya bay, Phi-Phi island, Krabi Thailand._559726000

Hoteller i Krabi

Men I skal jo også have et sted at bo. Her på Hotels.com har jeg fundet en oversigt over billige hoteller i Krabi.

Hvad med, for eksempel, Lake Side Bungalow***, der byder på pool og en beliggenhed tæt på både by og strand? Her får I jeres egen fine bungalow med eget badeværelse og egen balkon eller terrasse. 11 nætter her, fra den 3.-14. november, koster fra 1.030,- for 2 personer. Bestil hotel Lake Side Bungalow.

 

Flere informationer om Thailand

deal-screenshot

krab
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning