fra kr. 2878

Er du ikke klar til at give slip på sommeren? Ville du ønske, at du kunne holde sommerferie året rundt? Så skal du flyve til Thailand til vinter. I november kan du i Krabi forvente en dagtemperatur på 29 grader. Den helt rigtige temperatur, når man befinder sig tæt på nogle af de smukkeste strande i verden. Her skal du ikke andet end at slappe af – og måske snorkle med farverige fisk eller

Drømmer du om at rejse til Krabi, er det til vinter, du skal gøre det. Og så er det jo heldigt, at jeg har fundet billige flybilletter til Krabi – et ægte ferieparadis.

Billige flybilletter til Krabi

Jeg har fundet billige flybilletter til Krabi med afrejse til november. Ruten flyves af Norwegian og er direkte fra København. Jeg har fundet flybilletterne til Thailand på min fly finder. Klik på datoerne herunder for at læse mere.

Wood plank on Maya bay, Phi-Phi island, Krabi Thailand._559726000

Hoteller i Krabi

Men I skal jo også have et sted at bo. Her på TripAdvisor har jeg fundet en oversigt over godt anmeldte hoteller med stor værdi for pengene.

Herunder har jeg valgt to hoteller ud, som med garanti kan give dig gode rammer for en ferie på Krabi, uden du skal ned og låne penge i banken.

AliSea Boutique Hotel***
Ao Nang, Krabi
Tæt på strand og lokalt centrum
Inklusiv morgenmad
4/5 med 647 anmeldelser
Fra 210,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

Avatar Railay Krabi***
Railay Beach
Ved stranden
Inklusiv morgenmad
4,5/5 med 534 anmeldelser
Fra 272,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

 

Flere informationer om Thailand

deal-screenshot

Capture