fra kr. 3860

Du har godt set billeder af hvide paradisstrande med krystalklart vand, palmer og en lille strandbar, der serverer drinks I kokosnødder, ikke? Der er gode chancer for, at disse billeder er taget på Filippinerne. Her finder man nemlig de smukkeste bounty-strande, hvor man slappe af og sole sig, snorkle med farverige fisk og de enorme (men ganske ufarlige) hvalhajer eller prøve kræfter med surfing. På Filippinerne finder man også grønne regnskove med fantastiske vandfald samt pulserende storbyer med spændende streetfood markeder.

Der er desuden en rig backpacker-kultur i Filippinerne. Du behøver ikke nødvendigvis at backpacke, men som rejsende på Filippinerne, vil du hurtigt møde ligesindende rejsekammerater. Filippinerne er derfor et ideelt rejsemål for singlerejsende. 

Billige flybilletter til Filippinerne

Har du altid drømt om at rejse til Filippinerne, skal du slå til nu. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Manila fra København med afgange i august og september 2018. Ruten har 1 mellemlanding i Bangkok og flyves af Thai Airways. Det er på Travelmarkets hjemmeside, jeg har fundet de billige flybilletter.

Du kan rejse billigt til Filippinerne på følgende datoer:

Billige hoteller på Filippinerne

Man får meget for pengene på Filippinerne. Der er masser af billige hostels på Filippinerne, men hvis du gerne vil betale lidt mere for et hotel, får du gode rabatter på hotels.com. Se selv lige her.

deal-screenshot

manila
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning