fra kr. 2743

Du har godt set billeder af hvide paradisstrande med krystalklart vand, palmer og en lille strandbar, der serverer drinks i kokosnødder, ikke? Der er gode chancer for, at disse billeder er taget på Filippinerne. Her finder man nemlig de smukkeste bounty-strande, hvor man slappe af og sole sig, snorkle med farverige fisk og de enorme (men ganske ufarlige) hvalhajer eller prøve kræfter med surfing. På Filippinerne finder man også grønne regnskove med fantastiske vandfald samt pulserende storbyer med spændende streetfood markeder.

Der er desuden en rig backpacker-kultur i Filippinerne. Du behøver ikke nødvendigvis at backpacke, men som rejsende på Filippinerne, vil du hurtigt møde ligesindende rejsekammerater. Filippinerne er derfor et ideelt rejsemål for singlerejsende. 

Og hvis du søger et tropisk paradis, så kan jeg stærkt anbefale at tage til øen Palawan!

Billige flybilletter til Filippinerne

Har du altid drømt om at rejse til Filippinerne, skal du slå til nu. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Manila fra både Billund, Aalborg og København med afgange til foråret. Der er flere forskellige ruter, du kan vælge imellem.

Billige hoteller på Filippinerne

Flybilletterne er dog ikke nok til en god ferie. Og heldigvis rækker pengene også langt, når du skal lede efter hoteller på Filipinerne, eksempelvis i Manilla. På TripAdvisor.dk, kan du finde hoteller i alle prisklasser. Herunder har jeg valgt et par muligheder ud:

Heroes Hotel, Manilla***
I Florentino Torres, centralt i byen
Inklusiv morgenmad
Inklusiv lufthavnstransport
5/5 med 34 anmeldelser
Fra 203,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

City Garden Hotel Makati, Manilla***
I Makati, udkanten af Manilla
Inklusiv adgang til spa
Inklusiv lufthavnstransfer
4/5 med 1.215 anmeldelser
Fra 422,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning