Du har godt set billeder af hvide paradisstrande med krystalklart vand, palmer og en lille strandbar, der serverer drinks i kokosnødder, ikke? Der er gode chancer for, at disse billeder er taget på Filippinerne. Her finder man nemlig de smukkeste bounty-strande, hvor man slappe af og sole sig, snorkle med farverige fisk og de enorme (men ganske ufarlige) hvalhajer eller prøve kræfter med surfing. På Filippinerne finder man også grønne regnskove med fantastiske vandfald samt pulserende storbyer med spændende streetfood markeder.

Der er desuden en rig backpacker-kultur i Filippinerne. Du behøver ikke nødvendigvis at backpacke, men som rejsende på Filippinerne, vil du hurtigt møde ligesindende rejsekammerater. Filippinerne er derfor et ideelt rejsemål for singlerejsende. 

Og hvis du søger et tropisk paradis, så kan jeg stærkt anbefale at tage til øen Palawan! Se bare de autentiske hoteller jeg har fundet længere nede i dealen.
Du kommer nemmest til Palawan ved at flyve fra Manilla. Det tager cirka halvanden time og koster omkring 500,- for en returbillet.

Billige flybilletter til Filippinerne

Har du altid drømt om at rejse til Filippinerne, skal du slå til nu. Jeg har nemlig fundet billige flybilletter til Manila fra både Billund, Aalborg og København med afgange til foråret. Der er flere forskellige ruter, du kan vælge imellem.

Billige hoteller på Palawan

Flybilletterne er dog ikke nok til en god ferie. Og heldigvis rækker pengene også langt, når du skal lede efter hoteller på Filipinerne, eksempelvis i Manilla. På TripAdvisor.dk, kan du finde hoteller i alle prisklasser. Herunder har jeg valgt et to 3*hoteller ud:

Arkadia Eco Camp, Palawan**
Direkte ud til vandet
Primitiv, autentisk hytte
Gratis WiFi
3,5/5 med 7 anmeldelser
Fra 120,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel for 120,- pr. nat

Bayog Beach Campsite, El Nido***
Lige ud til stranden
Eget vaskeri
Tilbyder lufthavnstransport
4,5/5 med 17 anmeldelser
Fra 29,- pr. nat i et dobbeltværelse
2 uger inkl fly fra Billund fra 3.195,- (14-26 maj)

Book hotel for 29,- pr. nat

deal-screenshot