fra kr. 1650

Jeg er altid på udkig efter gode rejsetilbud. Og da jeg så, at det var muligt at skaffe sig billige flybilletter til Dubai, blev jeg helt glad!

Glæd dig til sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har du lyst til det , kan du fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai, og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når du nu alligevel er på de kanter 😉

Billige flybilletter til Dubai

Det er på vores egen fly-finder, jeg har fundet disse billige flybilletter til Dubai fra København. Bemærk om du flyver til Dubai International Airport (DXB) eller til Al Maktoum International Airport (DWC) – begge er bynære.

 

Hoteller i Dubai

Du kan finde tilbud på hoteller i Dubai på TripAdvisor.dk. Eksempelvis det 4*stjernet Al Khoory Atrium Hotel fra 433,- pr. nat i et dobbeltværelse, der ligger tæt på The Palm. Se billeder af hotellet herunder, bemærk eksempelvis jacuzzien på badeværelset eller tagterreassen:

 

Luksus Lejlighed med pool i Dubai

Midt i centrum af Dubai med få minutters gang til Burj Khalifa og Dubai Mall ligger denne moderne indrettede lejlighed med delepool og altan. Du kan leje denne lejlighed med Airbnb. Der er både køkken og stue i lejligheden. Her bor du tæt på Dubais “gamle” bydel. Der er plads til 4 gæster, og du kan bo i lejligheden med en pris fra 1164,- pr nat.

 

Læs om den bedste rejsetid til Dubai

deal-screenshot

deal-fly-dubai
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning