fra kr. 1696

Jeg er altid på udkig efter gode rejsetilbud. Og da jeg så, at det var muligt at skaffe sig billige flybilletter til Dubai, blev jeg helt glad!

Dubai er et dejligt feriemål i efteråret, der på grund at sit varme og solrige vejr, lader jer forlænge sommeren. Glæd jer sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har I lyst til det , kan I fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen.

Jeg har samlet lidt rejsetips til Dubai og Abu Dhabi i denne artikel: Dubai & Abu Dhabi – luksus og glamour i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai, og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når I nu alligevel er på de kanter 😉

Billige flybilletter til Dubai

Det er på Travelmarket, jeg har fundet disse billige flybilletter til Dubai fra København. Ruten flyves enten af Norwegian eller af selskabet Royal Jordanian, der er Jordans nationale flyselskab, og har en enkelt mellemlanding på vejen. Hvis du rejser med Norwegian, er ruten direkte, uden mellemlandinger. Det er billigst at rejse midt i december. Har du dog lyst til at holde jul  i Dubai har jeg også fundet en billig afgang i julen.

I kan finde tilbud på hoteller i Dubai lige her.

deal-screenshot

dubai
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning