fra kr. 1689

Jeg er altid på udkig efter gode rejsetilbud. Og da jeg så, at det var muligt at skaffe sig billige flybilletter til Dubai, blev jeg helt glad!

Dubai er et dejligt feriemål i efteråret, der på grund at sit varme og solrige vejr, lader jer forlænge sommeren. Glæd jer sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har I lyst til det , kan I fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen.

Jeg har samlet lidt rejsetips til Dubai og Abu Dhabi i denne artikel: Dubai & Abu Dhabi – luksus og glamour i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai, og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når I nu alligevel er på de kanter 😉

Billige flybilletter til Dubai

Det er på vores egen fly-finder, jeg har fundet disse billige flybilletter til Dubai fra København. Ruten flyves enten af Norwegian og er oftest direkte fly.

Du kan finde tilbud på hoteller i Dubai på Tripadvisor.dk. Eksempelvis det 4*stjernet Al Khoory Atrium Hotel fra 378,- pr. nat i et dobbeltværelse, der ligger tæt på The Palm. Se billeder af hotellet herunder, bemærk eksempelvis jacuzzien på badeværelset eller tagterreassen:

Læs om den bedste rejsetid til Dubai

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning