fra kr. 1758

Jeg er altid på udkig efter gode rejsetilbud. Og da jeg så, at det var muligt at skaffe sig billige flybilletter til Dubai, blev jeg helt glad!

Dubai er et dejligt feriemål i foråret, der på grund at sit varme og solrige vejr, lader jer tyvstarte lidt på sommeren. Glæd jer sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har I lyst til, kan I fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen.

Jeg har samlet lidt rejsetips til Dubai og Abu Dhabi i denne artikel: Dubai & Abu Dhabi – luksus og glamour i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai, og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når I nu alligevel er på de kanter 😉

Billige flybilletter til Dubai

Det er på Travelmarket, jeg har fundet disse billige flybilletter. Ruten flyves af Turkish Airlines og afgår fra Billund. I har en enkelt mellemlanding på rejsen til Dubai. Hvis I rejser fra den 11.-15.maj, kan I få returbilletter til Dubai fra kun 1.758 kroner. Der er dog også billige flybilletter til Dubai på andre datoer i maj. Tag selv et kig på Travelmarkets hjemmeside eller kig herunder.

 

I kan finde tilbud på hoteller i Dubai lige her.

deal-screenshot

dubaii
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning