fra kr. 1638

Jeg er altid på udkig efter gode rejsetilbud. Og da jeg så, at det var muligt at skaffe sig billige flybilletter til Dubai, blev jeg helt glad!

Dubai er et dejligt feriemål i efteråret, der på grund at sit varme og solrige vejr, lader jer forlænge sommeren. Glæd dig sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har du lyst til det , kan du fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen.

Jeg har samlet lidt rejsetips til Dubai og Abu Dhabi i denne artikel: Dubai & Abu Dhabi – luksus og glamour i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai, og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når du nu alligevel er på de kanter 😉

Billige flybilletter til Dubai

Det er på vores egen fly-finder, jeg har fundet disse billige flybilletter til Dubai fra København. Bemærk om du flyver til Dubai International Airport (DXB) eller til Al Maktoum International Airport (DWC) – begge er bynære.

Du kan finde tilbud på hoteller i Dubai på Tripadvisor.dk. Eksempelvis det 4*stjernet Al Khoory Atrium Hotel fra 373,- pr. nat i et dobbeltværelse, der ligger tæt på The Palm. Se billeder af hotellet herunder, bemærk eksempelvis jacuzzien på badeværelset eller tagterreassen:

Luksus Lejlighed med pool i Dubai

Destinationen: Dubai, De Forenede Arabiske Emirater
Omgivelserne: Midt i centrum af Dubai med få minutters gang til Burj Khalifa og Dubai Mall.
Boligen: Moderne indrettet lejlighed med altan og dele pool – (deles med andre lejligheder)
Jeg synes især godt om: Poolen og at man bor så centralt
Plads: Til 4 gæster
Pris: fra 701,- pr nat

Læs om den bedste rejsetid til Dubai

deal-screenshot

deal-fly-Dubai
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning