Billige flybilletter til Dubai

Flyv billigt til Dubai fra København i foråret og efteråret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Turkishg Airlines
fra kr. 1709

Jeg er altid på udkig efter gode rejsetilbud. Og da jeg så, at det var muligt at skaffe sig billige flybilletter til Dubai, blev jeg helt glad!

Glæd jer til sol, strand, shopping i verdensklasse og imponerende skyskrabere. Har I lyst til det, kan I fra Dubai tage på heldagstur ind i ørkenen. Abu Dhabi er kun to timers kørsel fra Dubai og er absolut også værd at lægge vejen forbi, når I nu alligevel er på de kanter 😉

Billige flybilletter til Dubai

Det er på vores egen fly finder, jeg har fundet disse billige flybilletter til Dubai fra København.

Hoteller i Dubai

I kan finde tilbud på hoteller i Dubai på TripAdvisor. Eksempelvis det 4* Al Khoory Atrium Hotel fra 380,- pr. nat i et dobbeltværelse, der ligger tæt på The Palm. Bemærk eksempelvis jacuzzien på badeværelset eller tagterreassen.

Luksus Lejlighed med pool i Dubai

Midt i centrum af Dubai med få minutters gang til Burj Khalifa og Dubai Mall ligger denne moderne indrettede lejlighed med delepool og altan. I kan leje denne lejlighed med Airbnb. Der er både køkken og stue i lejligheden. Her bor I tæt på Dubais “gamle” bydel. Der er plads til 4 gæster, og I kan bo i lejligheden med en pris fra 1.312,- pr nat.

Læs om den bedste rejsetid til Dubai

deal-screenshot

deal-dubai