Billige flybilletter til Chicago

Flyv lige nu billigt til spændende Chicago fra København på afgange i januar og februar

p.p. from kr. 1890

USA kan virke overvældende stort, men det er faktisk et rigtig godt sted at tage på storbyferie, da mulighederne er mange. Og jeg har lige nu fundet billige flybilletter til storbyen Chicago, hvor du finder nærmest alt: masser af events, fantastisk shopping, spændende museer og ekstremt lækker mad.

Tag for eksempel op i Willis Tower, USAs næsthøjeste bygning. På en skyfri dag kan du herfra se fire stater: Illinois, Indiana, Wisconsin og Michigan. Se også den velkendte skulptur Cloud Gate, der  ligger i Millenium Park og spejler storbyen.

Billige flybilletter til Chicago

Jeg har fundet disse billige flybilletter til Chicago fra København på min fly finder. Du kan komme rejse billigt til USA på følgende datoer.

Find billige hoteller i Chicago via TripAdvisor.dk. Jeg kan anbefale det hyggelige boutique hotel Freehand Chicago, som ikke ligger langt fra den ikoniske bygning Wrigley Building. Her kan nætter i et dobbeltværelse bookes fra 508,- pr. nat.

Lej en bil i Chicago

Når du nu er i Chicago og bilstaten Illinois, så er det oplagt også at leje en bil, så du kan komme lidt omkring og se området. Brændstof er billigt i USA og vejene er som oftest meget gode.
Holidaycars.com kan du finde gode lejebil. Prisen starter typisk fra omkring 100,- pr. dag
En Ford Mustang kan lejes for ca 450,- pr. dag

deal-screenshot

Capture