Billige flybilletter til Bristol

Jeg har fundet billige flybilletter til den hyggelige by Bristol med afgang fra København

p.p. from kr. 355

Vil du gerne på storbyferie til Storbritannien, men vil du gerne opleve noget andet end London? Måske et sted med lidt mere ro og med mere natur? Så skulle du prøve at rejse til den smukke by Bristol i den østlige del af England. Byen er kendt for sin flotte hængebro, og farverige huse, som ligger som perler på en snor. Byen har også et rigtig flot gammelt centrum, så der er masser af interessante seværdigheder for historie- og kulturelskere. Jeg skulle også hilse at sige, at der er nogle super fede shoppingmuligheder. Det er bare at komme afsted med disse billige flybilletter til Bristol!

Byen er også hjemby for den verdensberømte streetart kunstner Bansky, og byen er et af de steder i verden som har flest af hans værker præger bybilledet. Der er desuden et rigtig godt Indie musikmiljø i byen, og du kan finde mange fede hipster barer og restauranter.

Billige flybilletter til Bristol

I kan nu flyve rigtig billigt til Berlin fra Billund. Ruten er direkte og flyves af Ryanair eller Easyjet. Prisen er pr. returbillet. Gå til min min fly finder eller klik på linksene herunder.

Men flybilletter er jo ikke nok. Du skal også have et sted at bo.

 

Airbnb i Bristol

Jeg har fundet den her rigtig hyggelige overnatningsmulighed med Airbnb til dig. Her skal du bo i et hyggeligt anneks med egen indgang, og midt i en flot have. Annekset er hyggeligt og hjemligt indrettet, og du har eget bad og et lille tekøkken også. Der er plads til 2 gæster. Prisen starter fra 429,- pr nat.

 

Hotel i Bristol

Alternativt kan du vælge at bo på det hyggelige Bristol Marriott Hotel City Centre. Hotellet er hyggeligt, enkelt og moderne indrettet, og du kan bo komfortabelt og billigt. Hotellets priser starter fra 574,- pr nat.

 

Billige flybilletter til Berlin fra Billund

  • Rejseperiode: December 2018
  • Rejselængde: 2-5 nætter
  • Afrejselufthavn: Billund
  • Pris: fra 88,- pr. returbillet
  • Bestil hotel i Berlin via Trivago.dk
  • Find bolig på Airbnb.dk

deal-screenshot

deal-bristol