Billige flybilletter til Algarve

Tur/retur fra København til Faro i vinterhalvåret

  • Luftfartsselskab Norwegian
p.p. from kr. 346

Gå efteråret i møde med en tur til den solrige Algarvekyst. Lige nu kan du få billige flybilletter til Faro fra Københavns Lufthavn. Ved Algarve kan du møde de rå klipper, der går stejlt ned til de skønneste sandstrande som næsten året rundt har lunt badevand. Stedet er også perfekt til surfere med de vilde bølger. Der findes naturligvis også rolige strande som egner sig bedre til børnefamilier.

Billige flybilletter til Algarve i vinterhalvåret

Det er på min helt egen fly-finder side, at jeg har fundet disse billige og direkte flybilletter til jer. Med disse flybilletter til Faro flyver du fra København, enten direkte eller med et enkelt skift. I kan komme billigt afsted på følgende datoer:

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok – så jeg har fundet to mulige overnatningsmuligheder til dig.

Hotel i Faro

Du kan for eksempel vælge at bo på det flotte Algarve Hotel Quinta do Atlantico. Hotellet ligger i bjergene lige udenfor Faro, og der er en flot udsigt til bjergene. En nat her koster ca. 596,- pr værelse pr nat. 

Airbnb i Faro

Alternativt kan du vælge at bo i din egen lejlighed, som kan bookes med Airbnb. Du kan for eksempel vælge denne hyggelige lejlighed i Faro. Her er alt hvad du har brug for – soveværelse, stur, bad, og køkken – alt sammen indrettet i den flotte portugisiske stil med farvede kakler. En nat her koster fra 291,-.

deal-screenshot

deal-fly-faro