fra kr. 2721

Har du altid drømt at rejse til Vietnam? Så skal du læse med her. Vietnam er mere end nogensinde før blevet et populært rejsemål for os danskere. Og det er der ikke noget at sige til. Her kan man opleve fantastisk grøn natur med dramatiske klipper og frodige rismarker, fantastisk street food og imponerende gyldne templer. Men det er sjældent billigt at flyve til den anden ende af verden. Så når jeg for en gangs skyld, som i dag, ser et godt tilbud på flybilletter til Vietnam fra København, må jeg bare dele dette med dig.

Du kan nemlig få returbilletter til Vietnam fra bare 2.721,-

Billige fly fra København til Vietnam

Jeg har på min fly finder fundet flere datoer på afgange i starten af det nye år med afgang fra København til Ho Chi Minh City. Her kan du tager en spændende storbyferie, rejse videre sydpå til Mekongdelta, nordpå til ferie- og badebyen Nha Thrang. Kort sagt er alle muligheder åbne. Og oftest er det ret billigt at flyve rundt mellem asiastiske lufthavne.

Men flybilletter er selvfølgelig ikke nok. På TripAdvisor.dk kan du nemt finde gode og billige hoteller i Ho Chi Minh. Hvis du rejser på budget, men stadig vil bo godt og centralt, så anbefaler jeg det 3* Duc Vuong Hotel, der ligger i 1. distrikt tæt på floden Song Sai Gon. Her fås overnatninger i et dobbeltværelse fra blot 194,- pr. nat.

Hvad skal man opleve i Vietnam?

Det er ikke uden grund, at Vietnam er blevet et populært rejsemål. Mulighederne for oplevelser i Vietnam er mange. Lige fra rismarkerne i Sapa og Ha Long Bay i nord, til Mekongdeltaet i syd for ikke at snakke om de mange historiske og kulturelle byer eller lækre badestrande der imellem.

I Ho Chi Minh City, tidligere Saigon, kan du opleve, hvordan moderne kultur støder sammen med klassisk vietnamsesisk kultur i en skøn og forunderlig sammensmeltning.
Og hvis du er til den lidt mere dystre historie, så kan du besøge Cu Chi tunnelerne, som ligger lidt uden for Ho Chi Minh City.

deal-screenshot

Capture