Billige fly til Mumbai

Oplev Bollywood kulturen, de hellige køer og den stærke mad

p.p. from kr. 2760

Bollywood, hellige køer og stærk karry. Har du sagt ja til alle tre ting, så skal din næste rejse vist gå til Indien. Og hvad er mere oplagt end at flyve til Indiens kulturelle hovedstad, Mumbai. Dog ikke at forveksle med deres egentlige hovedstad New Delhi.
Det er blandt andet i Mumbia, at Indiens svar på Hollywood, nemlig Bollywood ligger.

Metropolen Mumbai er også blandt verdens ti største metropoler, så hvis du ikke kan finde lige præcis den oplevelse, som du ønsker, så findes den nok ikke nogen steder.
Med sin beliggenhed helt ud til kysten, kan du også nemt holde strandferie her.

Hvis du ønsker et ægte strandparadis, så anbefaler jeg at rejse til Goa, som ligger ca en time med flyveren fra Mumbia. Priserne for Mumbai – Goa t/r ligger sjældent meget over 400,-

billige flybilletter til mumbai

Billige flybilletter til Mumbai

Hoteller i Mumbai

Mumbai er en gigantisk by, og hver bydel har sit eget helt eget liv. Herunder har jeg valgt to muligheder ud, som byder på lidt forskelligt, men har billig pris som fællesnævner.

 

Hotel Parklane, Dadar

I Dadar, Mumbais første planlagte bydel, finder du mange shoppemuligheder og gode transportmuligheder til resten af byen. Hotellet er hyggeligt og simpelt indrettet. Her bor du i komfortable værelser.

Per nat kan et dobbeltværelse bookes fra 487,-

 

Treebo New Castle, Khar West

Khar West ligger tæt på rigtig mange shoppinggader, og området er desuden kendt for sine fantastiske streetfood boder. På Treebo New Castle hotellet bor du i store og lækre værelser, som er indrettet i moderne og stilren stil.

Du kan sove her fra 482,- pr nat.

 

deal-screenshot

deal-fly-indien