Gdansk var tidligere kendt som Danzig. Og på trods af de mange herskere, har byen bevaret meget af sin enorme charme. Den gamle by er utroligt smuk, og fyldt af interessante bygninger fra alle tidsaldre, fra hansa-fælleskabet til kommunismen, bærer den præg af alle tidsaldre. Gemt inde i den gamle by er gaden Ulica Mariacka, med gallerier der sælger kunst og rav, samt restauranter og caféer, der gør stedet utrolig unikt. Er du mere til kirker? Kosciol Mariacki dominerer landskabet i den gamle by, og står som den sikre bastion for byen. Gdansk har meget at tage sig til, både i byen og på vandet.

Eller du kan besøge museet for Anden Verdenskrig, der skulle være et af verdens største, og så er det helt nyt!

Billige fly til Gdansk fra Aarhus Lufthavn

Ja, det er altså næsten for godt til at være sandt. Men prisen er god nok. Blot 8 kroner for en tur/retur flybillet fra Aarhus til Gdansk fundet på Momondo.dk. Ovenikøbet på et godt afgangstidspunkt og direkte fly.
Fra Aarhus den 3. december kl 15:10 og retur igen fra Gdansk den 7. december kl 14:45.
Men vent med at booke hotellet, til du har bekræftelsen på flybilletten. Der kan være tale om en error-fare, hvor billetten tages af igen så snart flyselskabet opdager fejlen.

Når nu flyet er så absurd billigt, så kan man lige så godt opgradere lidt på hotelfronten. Og når et 4-stjernet hotel i Gdansk i samme periode, 3-7. december, samtidigt ikke koster mere end 382,- pr nat, som dette Focus Hotel Premium Gdansk, der ligger i udkanten af centrum men tæt på offentligt transport.

Med dette hotel kan du få 5 dages hyggelig ferie i Gdansk for kun 772,- pr. person, hvis I rejser to sammen. Og så er der jo masser af tid til at udforske julemarkederne i Gdansk ved eksempelvis Targ Weglowy, som åbner den 2. december.

Capture2

Billige fly til Gdansk tur/retur fra Aarhus i december for kun 8,-

  • Destionation: Gdansk, Polen
  • Rejseperiode: 3. december – 7. december 2017
  • Rejselængde: 4 nætter
  • Afgangslufthavn: Aarhus Lufthavn
  • Flyselskab: RyanAir
  • Lufthavnstransfer: Ikke inkluderet
  • Find hotel her: Trivago
  • Pris: Fra kun 8,- pr. person t/r

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning