fra kr. 2625

Midt inde i Kina ligger byen Chengdu. For en dansker er bynavnet måske ukendt, men det er faktisk Kinas femte mest befolkede by, med tæt på 18 millioner indbyggere, hvis man tæller oplandet med.

Chengdu er primært en industriby, men ironisk nok er den også kendt for at være en af Kinas grønneste byer. Det er groft sagt også den sidste storby i Kina, før det store naturområde med skov og bjerge i landets vestlige del starter. Templer og te er en stor del af kulturen her, men…
Øverst på listen over ting du bare opleve i Chengdu, er det kæmpe Panda Breeding Center. Her kan du komme helt tæt på pandaerne, få en privat tour og se både de små pandaunger, de røde pandaer og de store bamser.

Billige fly til Chengdu

Enhver god rejse starter med billige fly, og dem har jeg fundet mange af på min fly finder:

Billige hoteller i Chengdu

Flybilletterne er dog ikke nok til en god ferie. I Chengdu er der mange hoteller at vælge imellem. Du kan få både luksus og simple hoteller. Jeg har her taget udgangspunkt i et lækkert hostel med god beliggenhed og super pris. Fra blot 47,- pr. nat kan du overnatte på Dreams Travel International Youth Hostel (4/5 på TripAdvisor med 362 anmeldelser).  Her bor du i byens sydvestlige hjørne, lige ved siden af Wo Hou templet.

Book hotel

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning