Billige fly til Chengdu

Flyv til midten af Kina og kom tæt på pandaerne - afgange i april, maj og juni

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
p.p. from kr. 2403

Midt inde i Kina ligger byen Chengdu. For en dansker er bynavnet måske ukendt, men det er faktisk Kinas femte mest befolkede by med tæt på 18 millioner indbyggere, hvis man tæller oplandet med.

FUN FACT!
At kigge på pandaer udløser endorfiner i hjernen, og det er et af de dyr, som man videnskabeligt set bliver gladest af at kigge på! Sejt, ikke?

Chengdu er primært en industriby, men ironisk nok er den også kendt for at være en af Kinas grønneste byer. Det er groft sagt også den sidste storby i Kina, før det store naturområde med skov og bjerge i landets vestlige del starter. Templer og te er en stor del af kulturen her, men… øverst på listen over ting, I bare opleve i Chengdu, er det kæmpe Panda Breeding Center. Her kan I komme helt tæt på pandaerne, få en privat tour og se både de små pandaunger, de røde pandaer og de store bamser.

Billige fly til Chengdu

Enhver god rejse starter med billige fly, og dem har jeg fundet mange af på min fly finder:

Billige hoteller i Chengdu

Flybilletterne er dog ikke nok til en god ferie. I Chengdu er der mange hoteller at vælge imellem. I kan få både luksus og simple hoteller. Jeg har her taget udgangspunkt i et lækkert hostel med god beliggenhed og super pris. Fra 328,- pr. nat kan I overnatte på Dreams Travel International Youth Hostel (4/5 på TripAdvisor med 362 anmeldelser). Her bor I i byens sydvestlige hjørne, lige ved siden af Wo Hou templet.

Book hotel

deal-screenshot

Capture