fra kr. 136

Bruxelles er en dejlig by med masser af kultur, historie og spændende seværdigheder. Byen er ikke kun Belgiens hovedstad, men regnes også for den Europæiske Unions hovedstad, da det er her en række europæiske institutioner ligger.

Når man ankommer til Bruxelles, lægger man hurtigt mærke til den smukke og meget varierende arkitektur, byen har, som er en kombination af gotisk, barok og postmoderne. Et absolut must, når man er i Bruxelles, er et besøg på Grand Place i byens centrum. Denne plads er på UNESCOs liste over verdenskulturarv og huser bl.a rådhuset. Derfra kan I gå forbi og se den berømte statue Manneken Pis. Denne kun 60 cm høje statue er lidt et vartegn for byen.

Derudover ligger der omkring 60 museer i Bruxelles, så det kan være lidt svært at finde ud af hvilket et som man vil besøge. Jeg vil dog klart anbefale Magritte Museet, som ligger lige ved det royale palads.

Billige fly til Bruxelles

Ryanair har, som følge af Black Friday, Cyber Monday og deres generelle lave priser, super billige flybilletter til Bruxelles.

Og mange flere datoer. Prøv jer frem via Momondo.dk

Nu mangler du blot at finde et hotel i Bruxelles. Her er der heldigvis rigtigt mange muligheder, alt efter hvilken smag der behager dig. Du kan finde en god oversigt på Trivago.dk

Eksempelvis kan jeg anbefale B-Aparthotel Regent, som ligger i behagelig gåafstand til Bruxelles’ centrum og som oftest har en fornuftig pris.

Capture3

 

Brüssel_Christmas_shutterstock_89768800_2000

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning