Billige fly til Beijing

Oplev den Kinesiske Mur, Den Forbudte By og alt det bedste fra Kinas hovedstad

p.p. from kr. 2707

At se den Kinesiske Mur, Den Forbudte By og måske også Den Himmelske Fredsplads er nok på manges bucketlister. De rangerer i hvert fald højt på min bucketliste.

Men i dag har jeg fundet billige fly fra vores danske hovedstad til den kinesiske hovedstad. Så billigt at det er svært at finde på undskyldninger for ikke at tage afsted. Én typisk brugt undskyldning er datoerne ikke passer en. Men i dag har jeg også fundet mange forskellige afgange fra november til april, så der burde være en afgang, der også passer dig.

Billige fly til Beijing

Beijing er en pulserende storby, hvor du kan være sikker på at finde noget at tage dig til i alle døgnets 24 timer. For børnefamilier, som måske ikke er til kultur og historieoplevelser, kan jeg anbefale Beijing Shijingshan Amusement Park, en stor forlystelsespark i den vestlige del af byen

Billige hoteller i Beijing

Flybilletterne er dog ikke nok til en god ferie. I Beijing er der mange hoteller at vælge imellem. Lige fra det vilde luksus, til det mere simple pensionat. Jeg har her valgt fokus på god beliggenhed, gode anmeldelser og en rimelig pris. På TripAdvisor.dk har jeg fundet et rigtigt fint hotel. CityCourt Hotel ligger centralt i byen, kun en kort gåtur fra Den Forbudte By. Her kan overnatninger i et dobbeltværelse fås fra 280,- pr. nat.

Book hotel

Se nytårsdeal til Beijing

Skal nytåret være noget særligt i år, og vil du gerne springe ind i 2019 lidt før dine venner og familie. Så skal du en tur østpå! Jeg har i dag fundet billige flybilletter fra Billund til den kinesiske storby Beijing. Selvom Kina også fejrer det kinesiske nytår jævnfør deres egen lunisolarkalender, så fejrer de også nytår efter den gregorianske kalender, som vi kender fra vesten

deal-screenshot

Capture