Billige fly til Svalbard

Kom helt tæt på den rå natur, isbjørnene og oplev Nordlyset

p.p. from kr. 1459

Svalbard er noget det yderste vi kan komme af denne verden. Her finder du den rå og nærmest uberørte natur. Du lever side om side med isbjørne, sæler, hvaler og havfugle på størrelse med et mindre fly.

Svalbard er en “lille” øgruppe et godt stykke nord for Norges fastland, alligevel tilhøjrer øgruppen dog Norge. Og når jeg nu siger lille, så er øgruppen faktisk halvanden gang større end hele Danmark.

Historisk set har Svalbard været udsat for minedrift, da forekomsten af kul har været meget høj, ligesom hvalfangst har været en stor del af erhvervet på øerne. I dag er store dele af Svalbard et naturreservat og turismen er blevet en stor del af indtjeningsmulighederne.

Og så er Svalbard et helt perfekt sted at opleve Nordlyset, som er hyppigst fra oktober til februar.

Billige fly til Svalbard

Du kan komme afsted på følgende datoer:

The-polar-Northern-lights-in-the-mountains-house-of-Svalbard-Longyearbyen-city-Spitsbergen-Norway-wallpaper_624239408

Overnatning og hoteller på Svalbard

Hoteller på Svalbard er voldsomt dyre. Typisk koster overnatning i et hotel af nogenlunde standard nemt fra omkring 8-1.000,- pr. nat. Jeg har derfor kigget efter billigere muligheder. Airbnb.dk var svaret for mig.
Her er det muligt at finde hyggelige lejligheder, nogle endda helt ud til vandet i Longyearbyen, fra 280 til 468,- pr nat.

deal-screenshot