Billige fly til Skopje

Flyv til julemarkedet i Makedoniens hovedstad

p.p. from kr. 358

Skopje er en af de smukkeste byer i Balkanområde. Selv efter det forfærdelige jordskælv i 1963, som lagde 80% af byen hen i ruiner. Byen blev siden bygget op igen, dog med en ny, moderne og mere vestligt look, fremfor den tidligere udpræget tyrkiske arkitektur.

Det er byens beliggenhed langs Vardar-floden og mellem bjergene Skopska Crna Gora og Vodno, som giver byen dens unikke præg. Og når jeg siger langs Vardar-floden, så er det meget bogstaveligt. Byen, med lidt over en halv mio indbyggere, er nemlig blot 8 km bred men mere end 30 km lang.

Når du tager til Skopje er du simpelthen også nødt til at besøge den smukke Lake Matka, der ligger cirka 15 km kørsel fra Skopje langs Treska-floden, som senere flyder sammen med Vardar.

Billige fly til Skopje

Og nu kan du komme billigt til den Makedonske hovedstad, jeg har nemlig fundet billige flybilletter på min fly finder.

Hoteller i Skopje

Det er ikke kun flybilletterne til Skopje, der er billige. Det er hotellerne også. Pengene rækker typisk langt i Balkan, og det er også tilfældet her med hotellerne. Jeg synes dog ikke, at du skal betale overpris. Og har derfor fundet et solidt, fint og godt beliggende 3*hotel, hvor morgenmad er inkluderet i prisen fra 229,- pr nat i et dobbeltværelse. På Trivago.dk kan du booke din indlogering på Concept Hotel Central, der ligger midt i mellem det mest centrale Skopje og Vodno-bjerget.

Inklusiv fly og hotel fra 8-11. december koster de 4 dage 702,- pr. person ved to personer.

Billige fly til Bruxelles fra København i vinterhalvåret

  • Rejseperiode: November – februar
  • Afgangslufthavn: København
  • Ankomstlufthavn: Skopje
  • Flyselskab: Wizzai
  • Find hotel her: Trivago
  • Pris: Fra 358,- per returbillet

deal-screenshot

Capture