Billige fly til Rovaniemi

Hold jul ved julemandens landsby

p.p. from kr. 1528

Måske klinger bynavnet Rovaniemi ikke helt så bekendt for dig. Men hvis jeg nu siger julemandens landsby, eller Santa Claus Village, så ringer klokken måske. Vi danskere tror, åbenbart fejlagtigt, at julemanden bor på Grønland. Finnerne hævder, at han bor i deres land, og altså helt specifikt ved Rovaniemi, som ligger langt oppe i Lapland.

Vi er så langt oppe i Finland, at nordlys er en normal ting. Og sne ved juletid er en garanti.

Er der noget mere julet, end at have jule i et totalt snedækket landskab, omgivet af rensdyr, nordlys på himlen og med julemanden som nabo? Hvis du er total tændt på den ide, så se bare prisen på flybilletterne og hotellet herunder.

Læs også: Lapland – Julens drømmerejse

Billige flybilletter til Rovaniemi

Jeg har fundet disse billige flybilletter til Rovaniemi på min fly finder.

Hoteller i Rovaniemi

Rovaniemi er en by som har en meget lille, men meget klar højsæson. Nemlig julen! Så hvis du ønsker at booke et hotel her i ligepræcis juledagene, så må du forberede dig på, at det bliver en dyr fornøjelse. Prisen starter nemt fra 1.500,- pr nat, og så bor du ikke engang i luksus.

 

Airbnb i Rovaniemi

Der er flere forskellige typer airbnb-lejligheder i Rovaniemi. Lige fra private værelser til en hel hytte, eksempelvis ved søens bred. Kommer du her i juledagene er prisen ekstremt, og urimelig høj, men kommer du før eller efter, kan du nemt finde hele lejligheder fra cirka 400,- pr. nat

Find Airbnb-lejlighed

 

Hotel i Amsterdam

Turismen i Rovaniemi bugner ved juletiden, og her er hotelprisen også højest. Som udgangspunkt er det billigste at booke airbnb, men nogen finder hoteller mere behagelige og nemmere at booke. På hotels.com har jeg samlet en række gode tilbud på 3* og 4* hoteller. Prisen ligger cirka fra 800-1.000,- pr. nat.

Se hotellerne på hotels.com

 

deal-screenshot

Capture