fra kr. 2064

Jeg elsker, når det lykkedes at finde absurd gode tilbud på nettet. I dag er en af de her dage. En tur/retur billet til Los Angeles fra København fra kun 2.064,-  Der er masser forskellige datoer at vælge imellem i perioden fra oktober 2018 til marts 2019. Så prøv dig frem med de datoer, der passer bedst.

I Los Angeles kan I se Hollywood-skiltet, se de kendtes paladser i Beverly Hills, rulle på rulleskøjter på Venice Beach, køre i rutsjebane på molen i Santa Monica eller gå en frisk gåtur med udsigt over Los Angeles i Runyon Canyon. Der er masser at se og lave i millionbyen Los Angeles.

Hollywood-sign-hills-shutterstock_1164563563-Copy

Billige fly til Los Angeles fra København

Flybilletterne til Los Angeles er med afgang fra København. De fleste af afgangene er med Turkish Airline og mellemlanding i Istanbul. Lige pt er der mange billige afgange i perioden fra oktober til marts næste år. Se alle afgangene herunder:

Find en lækker feriebolig i Los Angeles på udlejningshjemmesiden AirBnB.dk. Eller tjek mine to tilbud på hoteller, eksempelvis fra 31. oktober til 6. november:

 

Sweet Dreams B&B***

I bydelen Sherman Oaks
Hyggeligt B&B
5/5 med 116 anmeldelser
Nyd det lækre poolområde
Fra 1.123,- pr nat i et dobbeltværelse

Ellison Suites***

Direkte ved Venice Beach
Charmerende lejligheder
4,5/5 med 722 anmeldelser
Beundr de historiske omgivelser
Fra 941,- pr. nat i et dobbeltværelse

 

Da Los Angeles er en så stor by, og der er langt imellem tingene i USA, så anbefaler jeg klart at leje en bil, imens du er derover. Du kan finde gode tilbud på lejebiler via Holidaycars.com. Husk at der skal bruges et international kørekort for at køre bil i USA – det kan erhverves hurtigt og nemt for et symbolsk beløb på dit lokale Borgerservice.

Husk også at ansøge om et ESTA visum, der er obligatorisk for indrejse i USA.

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning