Billige fly til Los Angeles

Flyv billigt til L.A. fra København, Billund og Aalborg i foråret og efteråret

Du ser denne besked fordi, tilbuddet er udløbet eller fordi prisen har ændret sig markant fra det oprindelige udgangspunkt. Priserne på ferietilbuddene på dette website ændrer sig i forhold til udbuddet, men alle priser er korrekte i dét øjeblik tilbuddet bliver publiceret. Du kan holde dig opdateret med  de nyeste ferietilbud her
  • Luftfartsselskab Norwegian
fra kr. 1591

Jeg elsker, når det lykkedes at finde gode tilbud på nettet. I dag er en af de dage. En tur/retur billet til Los Angeles fra København fra kun 1.591,-  Der er masser af forskellige datoer at vælge imellem i foråret. Prøv jer frem med de datoer, der passer bedst.

I Los Angeles kan I se Hollywood-skiltet, se de kendtes paladser i Beverly Hills, rulle på rulleskøjter på Venice Beach, køre i rutsjebane på molen i Santa Monica eller gå en frisk gåtur med udsigt over Los Angeles i Runyon Canyon. Der er masser at se og lave i millionbyen Los Angeles.

 

Billige fly til Los Angeles

Jeg har samlet lidt overnatningsmuligheder til jer her:

Hotel: 

Tripadvisor finder I rigtig mange gode hoteller. Hvad med eksempelvis Comfort Inn Near Old Town Pasadena in Eagle Rock. Her koster en nat fra 956,-.

Airbnb: 

Hotellerne i LA er generelt i den lidt dyrere ende, så Airbnb er en god mulighed, hvis I gerne vil spare lidt penge og samtidig bo som de lokale.

En mulighed er dette hyggelige gæstehus i Silver Lake, LA Her er I tæt på Sunset og Silver Lake Boulevard, og der er også en have, I kan slappe af i. Silver Lake er et af de mest populære områder i LA og er et dejligt sted at bo. Gæstehuset ligger i gåafstand fra restauranter, shopping, musik, Dodger Stadium, Silver Lake Junction, Echo Park Lake, the Silver Lake Reservoir og natteliv. Der er plads til to gæster, og en nat koster 484,-.

Skal det være fashionablet, så skal I bo i denne lejlighed. Lejligheden ligger i Koreatown, og I kan se Hollywood skiltet (på afstand) fra lejligheden. Lejligheden er fashionabelt indrettet og er en perfekt lejlighed for en tøsetur. En nat her koster 882,-.

Da Los Angeles er en stor by, og der er langt imellem tingene i USA, anbefaler jeg klart at leje en bil, mens I er derover. I kan finde gode tilbud på lejebiler via Holidaycars.com. Husk, at der skal bruges et internationalt kørekort for at køre bil i USA – det kan erhverves hurtigt og nemt for et symbolsk beløb på jeres lokale Borgerservice.

Husk også at ansøge om et ESTA visum, der er obligatorisk for indrejse i USA.

deal-screenshot