Billige fly til Jordan

Oplev vidunderet i Petra, se Det Døde Hav og gå på eventyr i ørknen - afgange i vinterhalvåret

p.p. from kr. 857

Jordan er måske ikke det første navn, der kommer frem, når du tænker ferie. Og jeg må indrømme, at en søgning på google omkring Jordan mest af alt viser resultater på basketballspillere fra historien eller sko fra Nike. Men nu vil jeg fortælle dig, hvorfor du skal overveje Jordan til din næste ferie.

Med sin beliggenhed for enden af Akababugten og mellem Israel, Saudi-Arabien, Irak og Syrien tænker nogle måske, at landet kan være halvfarligt. Men Udenrigsministeriet nævner ikke en stor risiko for danskere i landet. Dog skal forsigtighed vises og grænseområderne til Syrien og Irak undgåes.

I denne deal har jeg fundet flybilletter til Jordans havneby Akaba og hovedstaden Amman. I Akaba er der gode bade- og dykkemuligheder, mens du i hovedstaden Amman har alle muligheder for en spændende storbyferie. Cirka midt imellem de to byer ligger et af den modernes verdens syv vidundere, nemlig klippebyen Petra. Den skal du helt sikkert afsætte tid til!

vidunderet Petra i Jordan

Billige fly til Jordan fra Kbh

Hoteller i Amman og Akaba

I Akaba og Amman er der flere hoteller, at vælge imellem. Jeg har valgt et par stykker ud på TripAdvisor.dk, hvor du får stor værdi for penge. Herunder har jeg valgt to muligheder ud.

Amman Pasha Hotel***
Sydøstlige del af Amman
Ved siden af amfiteateret
Populært hotel i Amman
4/5 med 1.124 anmeldelser
Fra 227,- pr per nat i et dobbeltværelse

Book hotel

DoubleTree by Hilton Hotel*****
Centralt i Akaba
Tæt på strand og marina
Inklusiv morgenmad
4,5/5 med 1.297 anmeldelser
Fra 455,- pr. nat i et dobbeltværelse

Book hotel

deal-screenshot