Billige fly til Jamaica

Ta' et par ugers ferie i Caribien og gå i fodsporene på Bob Marley

p.p. from kr. 3258

I dag er en af de dage, hvor jeg har fundet et helt fantastisk flytilbud. Det er nemlig sjældent, at vi danskere får muligheden for at flyve billigt til Caribien og især til Jamaica. Den tredjestørste ø i Caribien, som ligger lidt syd for Cuba, byder på lækre sandstrande, tropisk jungle, små hyggelige vandfald og en helt fantastisk afslappet kultur. Hvis du får din puls meget op over 100 slag i minutter her, så har du virkeligt kæmpet hårdt for det!

Billige fly til Jamaica fra Kbh

Det er på min fly finder, at jeg har fundet disse billige flybilletter til Jamaica. Se rejsetiderne herunder:

Hotel på Jamaica

Nu hvor flybilletterne er på plads, så mangler du blot et hotel. På TripAdvisor.dk har jeg fundet flere gode muligheder til dig.

Eksempelvis det det simple og lækre A Piece of Paradise i Montego Bay. Travellers Beach Resort (4,5/5 på TripAdvisor ) fra 396,- pr nat i. Flere af brugerne på TripAdvisor kalder dét det bedste sted at overnatte i Montego Bay, som ligger på øens nordvestlige del.

Hvis du vil se lidt mere af Jamaica, kan jeg anbefale at tage til Ocho Rios, der er ægte ferieparadis, med bounty-strande som vi kender dem fra Lotto-reklamerne. Her kan du eksempelvis overnatte ved Chrisanns Beach Resort fra 573,- pr. nat i et dobbeltværelse.

Billig flyafgange til Jamaica i november med afgang fra Kbh