I dag er en af de dage, hvor jeg har fundet et helt fantastisk flytilbud. Det er nemlig sjældent, at vi danskere får muligheden for at flyve billigt til Caribien og især til Jamaica. Den tredjestørste ø i Caribien, som ligger lidt syd for Cuba, byder på lækre sandstrande, tropisk jungle, små hyggelige vandfald og en helt fantastisk afslappet kultur. Hvis du får din puls meget op over 100 slag i minutter her, så har du virkeligt kæmpet hårdt for det!

Jeg har fundet et billigt fly med afgang om få dage. Det går direkte fra Bruxelles til Montego Bay fra bare 2.669,-
Og nu skal du ikke frygte, at det er dyrt eller besvært at komme til Bruxelles. Jeg har nemlig også fundet billige t/r fly fra eksempelvis København til Bruxelles fra 719,-. Du ankommer en dag før afgangen til Jamaica og flyver også først hjem dagen efter du lander i Bruxelles igen, på den måde har du god tid i begge ender, så du ikke skal stresse med at skifte fly.

tropical-parrots-in-nature-shutterstock_514149409-2

Billige fly til Jamaica fra Kbh via Bruxelles

Det er på min fly finder, at jeg har fundet denne billige flybillet til Jamaica. Se rejsetiderne herunder:

Hotel på Jamaica

Nu hvor flybilletterne er på plads, så mangler du blot et hotel. På TripAdvisor.dk har jeg fundet flere gode muligheder til dig.

Eksempelvis det lækre Travellers Beach Resort (4,5/5 på TripAdvisor + Travellers Choice 2018) fra 512,- pr nat i et dobbeltværelse inklusiv morgenmad. Det ligger lige ud til stranden i Negril, små 80 km fra ankomstlufthavnen.

I Negril ligger også et andet lækkert hotel, White Sands Negril (4/5 på TripAdvisor + Travellers Choice 2018), ligeledes direkte ud til stranden. Her ligger prisen på overnatning i et dobbeltværelse fra 582,-.

Et hotel i Bruxelles kan du også finde på TripAdvisor.dk. Eksempelvis Chao Chow Palace, der ligger tæt på centrum og med gode forbindelser til lufthavnen. Overnatning inklusiv morgenmad fra 576,- pr. nat i et dobbeltværelse.

Billig flyafgang til Jamaica i oktober med afgang fra Kbh via Bruxelles

deal-screenshot

Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning