Billige fly til Fez i Marokko

Rejs til den spændende marokkanske by Fez med disse billige flybilletter fra Aarhus lufthavn

Dates in aug. 2019
p.p. from kr. 468

Marokko bliver en mere og mere populær destination for danskerne, og det er fuldt forståeligt! I Marokko er der en super spændende kultur, og byerne er smukke og gamle. Du kan se flot arkitektur, opleve spændende markeder, og se den smukkeste og mangfoldige natur. Der er nemlig oaser, ørken, bjerge og smukke kyststrækninger, som du kan rejse til. Og jeg har fundet billige flybilletter til Fez! Du kan rejse billigt til den marokkanske by med afgang fra Aarhus lufthavn i december og januar!

Når du alligevel skal til Marokko, så kan du tage til den smukke og virkelig populære by Marrakech.

billige flybilletter til Fez

Billige flybilletter til Fez i Marokko

Det er via min fly-finder side at du kan se de billige afgange, og det er også her du kan bestille de billige flybilletter. Jeg har lavet en liste over de billigste afgange her:

Du skal selvfølgelig også have et sted at overnatte i Fez, og for at gøre det hele nemmere, så har jeg fundet lidt forskellige anbefalinger til dig.

 

Hotel i Fez 

Jeg vil helt sikkert anbefale dig at prøve at overnatte i en Riad på din ferie i Marokko. Det er en super måde at fordybe sig i den marokkanske kultur, og du kan finde en masse tilbud på Tripadvisor. Og så er Riad’erne simpelthen så smukke! Jeg kan især anbefale den smukke Riad Layalina, hvor du kan bo i flotte marokkansk indrettede værelser. En nat her koster fra 522,- pr nat.

 

Airbnb i Fez

Som sagt vil jeg helt sikkert anbefale dig at overnatte i en Riad. Hvis du lejer en hel lejlighed igennem Airbnb, så har du ofte også mulighed for at bo flere personer sammen, og du har oftest også adgang til eget køkken og/eller stue. Jeg kan anbefale dig denne lejlighed, hvor du bor i en privat Riad med plads til 6 personer, og hvor der er køkken, stue og lækker tagterrasse, hvorfra du kan nyde en flot udsigt over byen.

 

deal-screenshot

deal-fly-marokko