Billige fly til Dakar

Flyv billigt til Senegals hovedstad i starten af det nye år fra København

p.p. from kr. 2467

Hvordan lyder en strandferie under helt nye omgivelser for dig? Nogle gange har vi trang til at se noget nyt. Og i dag har jeg fundet netop et sådan tilbud til dig. Jeg tænker, at du endnu har til gode at krydse Senegal og Dakar af din bucketliste. Hovedstaden i det vestafrikanske land er mere end bare endestationen for det prestigefyldte bilræs, Paris-Dakar. Det er en hovedstad med en rig kultur og historie, lækre badestrande og et spændende køkken.

Og når du samtidigt kan få billige flybilletterne herned i den mørke danske vinterperiode, hvorfor så ikke tage afsted? Jeg mener, tur/retur til sol og varme tæt på ækvator for bare 2.467,- med fly fra København via Istanbul.

Billige fly til Dakar

Det er på min fly finder, at jeg har fundet de billige til Dakar. Du kan flyve billigt til Senegals hovedstad på disse datoer

Hoteller i Dakar

Men I skal jo også have et sted at bo. På TripAdvisor.dk kan du hurtigt og nemt finde gode og billige hoteller på Phuket. Eksempelvis det strandnære Hotel Des Almadies. Her er morgenmaden og adgang til pool inkluderet fra 455,- pr. nat i et delt dobbeltværelse.

shutterstock_693736381-Copy

deal-screenshot

Capture