Billige fly til Cluj

Oplev Draculas hjemland, fly direkte fra billund i januar

p.p. from kr. 158

Cluj er formentligt et ubekendt blad for dig, med mindre du har fulgt med i håndbold, hvor de på kvindesiden har været dominerende i mange år. Men Cluj er mere end bare håndbold. Det er en den andenstørste by i Rumænien med cirka 400.00o indbyggere og ligger i det nordvestlige hjørne af landet i Transylvanien. Og nu ringer klokkerne måske lidt mere. For er der ikke noget med Transylvanien og en vis fiktionsfigur, nemlig Dracula?

Den fiktive figur fra Abraham Stokes bog fra 1897 hører nemlig hjemme i Transylvanien, nærmere bestemt ved Branslottet, der ligger cirka 300 km kørsel fra Cluj – omtrent midt imellem hovedstaden Bukarest og Cluj.

Er du ved at være lidt tændt på det mytiske land? Så se bare hvor billige flybilletterne er.

Billige fly til Cluj fra Billund

Du kan komme afsted på følgende datoer:

Transsilvanien_247590268

Hoteller i Cluj

Et fly til Cluj er ikke nok for en god ferie. Du skal også have et sted at overnatte, og nok er Draculas slot pænt, men måske ikke det mest idelle sted at overnatte. I stedet har jeg fundet nogle fine overnatningsmuligheder i Cluj. Eksempelvis dette 3* hotel Alexis, der ligger i udkanten af centrum og har alt, hvad du har brug for til ophold på budget, men stadig uden at gå på kompromis med service, beliggenhed og værdi for pengene. Morgenmaden er inkluderet i prisen fra 328,- pr. nat i et dobbeltværelse, hvis du booker via TripAdvisor.dk.

Alternativt kan du via Airbnb.dk finde ferielejligheder, ofte til en ekstremt god pris, hvor du har eget køkken at lave mad i.

For at få mest muligt ud af din ferie, anbefaler jeg, at du lejer en bil, når du ankommer. Så kan du nemt komme omkring til seværdighederne og det smukke landskab i Transylvanien. På skyscanner kan du finde gode tilbud på lejebiler fra bare 41,- pr. dag. Dvs eksempelvis 325,- for en uge i januar.

deal-screenshot

Capture