Billige fly til Bogotá

Flyv til Colombias hovedstad i januar og februar fra København

p.p. from kr. 4505

Leder du efter dit livs eventyr? Og står Sydamerika også højt på din liste? Så læs med her, jeg har nemlig fundet billige flybilletter fra København til Bogotá i Colombia.

Bogotá ligger højt oppe i bjergene i Colombia, faktisk er det den tredjehøjeste beliggende hovedstad i verden i sine 2.640 meter over havets overflade. Den ligger også omtrent midt i landet, og fungerer derfor som et godt knudepunkt, hvis du ønsker at rejse videre til den dybe jungle eller paradisstrandene ved kysten. Eller du kan gå på opdagelse i den imponerende urbane jungle, som Bogotá er.

Colombia har tidligere været meget præget af interne uroligheder, men i nyere tid er der kommet mere ro på landet, og danskerne har ikke som sådan problemer med at rejse rundt. I nogle tilfælde skal der dog udvises sikkerhed. Læs rejseanbefalingen på udenrigsministeriets hjemmeside.

Billige flybilletter til Bogotá

Er du blevet hooked til et eventyr i Sydamerika, så tag et kig på min fly finder og få del i de billige flybilletter. Se også de mange afgange herunder:

Læs også: Rejsevaccination – alt hvad du bør vide

Hotel i Bogotá

Med næsten 9 mio indbyggere i Bogotá er der også mange hoteller, at vælge imellem. På TripAdvisor.dk har jeg fundet et rigtigt lækkert hotel til dig. Efter en lang flyvetur skal du ikke gå på kompromis med noget, når det samtidigt er billigt. Jeg har valgt et 4*hotel centralt i byen til dig. Nemlig Hotel Vilar America (4,5 ud af 5 med 644 anmeldelser), hvor morgenmaden også er inkluderet i prisen fra 315,- pr. nat for et dobbeltværelse.

deal-screenshot

Capture