Billige fly til Biarritz

Den mondæne surferby i Biscaybugten i det sydligste Frankrig

p.p. from kr. 436

Er du surfertypen? Og vil du gerne forlænge sæsonen lidt uden at skulle fryse alt for meget? Så læs med her. Nå ja, eller hvis du bare er glad for Frankrig, god mad, flotte strande og skøn natur, så må du også gerne læse med videre.

Nu går turen nemlig til Biarritz i det sydligste Frankrig i Biscaybugten, omtrent helt inde i hjørnet på grænsen til Spanien. Her er der store, brede sandstrande, klippeskrænter og mange sportsmuligheder – ikke kun surfing. Meeen, der er en grund til Biarritz også går under kælenavnet Europas Hawaii. Stedet er nemlig rigtigt populært for surfere.

Jeg har dog ladet mig fortælle, at golf, hesteridning og vandring også er gode muligheder til en aktiv ferie her. Og så er maden bare helt, helt i top!

Billige flybilletter til Biarritz – Europas Hawaii

På min fly finder er faldet over billige retur billetter til Biarritz fra København. Fra 6. til 11. oktober fra blot 436,-, dog med en mellemlanding i Bruxelles. Alternativt kan du også flyve fra Aalborg 2. – 11. oktober fra 961,-

Lad dig ikke skræmme af årstiden. Jeg har læst op på vejrudsigten og kan melde om +2o grader, god chance for sol og havtemperatur på cirka 18 grader.

Nu hvor flybilletterne er på plads, så mangler du blot dit hotel i Biarritz. Jeg synes naturligvis, at du skal bo så tæt på stranden som muligt, men samtidigt uden at det skal springe budgettet. I denne periode, er Hotel Maitagaria, det billigste og bedste jeg kan finde. Det 3*hotel ligger kun en meget kort gåtur fra stranden. Overnatninger fåes fra 775,- i et dobbeltværelse. Så, hvis I er to kan prisen halvveres.

Alternativt kan du finde en lejlighed på Airbnb.dk til eksempelvis 562,- pr nat, ligeledes ekstremt tæt på stranden, for ikke at sige direkte på stranden. Se bare billederne herunder:

deal-screenshot

Capture