Billige fly til Basel

Porten til Schweiz, Tyskland og Frankrig - afgange i vinterperioden

p.p. from kr. 88

I hjørnet mellem Frankrig, Tyskland og Schweiz ligger Schweiz’ tredjestørste by, Basel. Præcist der, hvor Rhinen begynder at flyde nordpå og ind i Tyskland er floden omkranset af museumsbyen Basel.

Byen er samtidigt også porten til Alperne i Schweiz, Schwarzwald i Tyskland og skønne vindistrikter i Frankrig. Ved et ophold i denne region anbefaler jeg helt klart, at have en bil til rådighed, så du kan komme rundt og se ting. Eksempelvis ligger den flotte Bodensee kun en køretur væk fra Basel, du kan evt tage et stop på halvvejen i Zürich.
En times kørsel mod nord ligger Tysklands grønneste (miljø-forstået) by, Freiburg.
Og lige syd for Basel tårner Alperne højt op, eksempelvis det 3.218 meter høje Vogelberg.

Kommer du her i julemåneden, så byen flot pyntet op!

Billige flybilletter til Basel fra København

Du kan finde de billige flybilletter til Basel på min fly finder eller se de forskellige afgange herunder:

Men flybilletter er jo ikke nok. Du skal også have et sted at bo.

 

Airbnb i Basel

Rejser du alene eller foretrækker, du at bo “hjemligt”? Så kan jeg anbefale denne centrale ferielejlighed tæt på Basel Altstadt. Lejligheden udlejes på AirBnB og består af et soveværelse, eget badeværelse og køkken samt en lille altan. Lejligheden koster fra 483,- pr. nat og har plads til op til 3 gæster.

 

Hotel i Basel

Alternativt kan du booke et hotelopholværelse med Trivago. Jeg kan anbefale dig at booke et værelse på Aparthotel Adagio Basel City, som ligger centralt i byen midt mellem banegården, Basel Badischer, og Rhinen. Her bliver du indlogeret i et moderne og lyst værelse fra 590,- pr. nat i et dobbeltværelse.