fra kr. 2773

Alaska – USA vildmarksstat. Skøn, skøn natur. Høje bjerge, gletchere, det klarest blå smeltevand og et dyreliv vi kun kan drømme om. Her lever de lokale side om side med bjørne, ulve, hvaler, rener og mange andre dyrearter.

I dag har jeg fundet billige flybilletter på Travelmarket fra København til den største by i Alaska, Anchorage. Og selvom vi danskere måske tænker, at Alaska ligger langt mod nord, så ligger Anchorage faktisk ikke meget nordligere end eksempelvis Oslo og Stockholm.

Husk at du skal have ESTA-visum for at rejse ind i USA – læs vores artikel om, hvordan du får ESTA-visum

Group of Alaska Brown Bears Fishing Salmon at McNeil River USA iStock_000080063939_Large-2

Desværre er hoteller i Anchorage ret så dyre, med priser fra omkring 800,- pr. nat for det billigste, hvis det samtidigt også skal være af en ordenligt kvalitet.

I stedet vil jeg anbefale dig at tage et kig på Airbnb.dk i stedet for. Her finder du nemt noget til den halve pris, og meget mere autentisk. Eksempelvis denne lejlighed downtown Anchorage med udsigt til havet med plads op til 4 gæster. Prisen ligger fra 431,- pr nat. Med rengørings-, service og turistgebyr er den samlede pris for en uges ferie her 3.474,- uanset om du er en person eller 4 personer – prisen kan altså divideres jo flere I er, som rejser sammen.

Oplevelser i Alaska

Alaska er en stor stat, og det kan være svært at vælge én ting ud, som skal opleves. Men hvis du vil rejse lidt rundt, så anbefaler jeg helt klart at prioritere Glacier Bay National Park meget højt.

Det ligger i den sydlige del af Alaska og for at komme herned er du nødt til at køre af Hovedvej 1 og siden Hovedvej 3, inden du når kystbyerne Haines og Mud Bay, hvorfra din ekspedition i Glacier Bay kan starte. Det er en køretur på 1.200 km, så man skal ville det alvorligt. Du kan leje en bil på Holidaycars.com, og det anbefaler jeg klart at gøre – om ikke andet, så kan du køre omkring i området ved Anchorage.

Alternativt kan du flyve mellem Anchorage og Juneau – cirka halvanden time og priser på omkring 2.000,- Find flybilletterne på Kiwi.com

deal-screenshot

Capture
Søg

Jeg hjælper jer med at finde de bedste rejser

Viderestil til avanceret søgning