Billig jordomrejse!

Med denne billige jordomrejse er dit livs rejse i hus!

  • Luftfartsselskab Unknown
p.p. from kr. 8167

Jeg har sagt det før, og nu siger jeg det igen. I 2017 vil jeg opleve endnu mere af verden 😉 Og med denne billige jordomrejse er det muligt!

Ruten er: København –> Las Vegas –> Honolulu –> Melbourne –> Bangkok –> Dubai –> København.

Er du klar? Så læs videre.

Drømmetur: Billig jordomrejse

Du flyver fra København til Las Vegas. Las Vegas er indbegrebet af party og underholdning så det er dét perfekte sted at starte en jordomrejse. Du kunne jo vælge på 4-stjernet hotel i hjertet af Las Vegas? Se andre hoteltilbud her! 

Image with ID: 25248 not Found

Fra Las Vegas går turen til Honolulu, Hawaii. Honolulu byder på paradisiske strande, og her er også et pulserende liv, så du kommer ikke til at kede dig. Hvis du ikke vil bruge hele feriebudgettet på hoteller, så er Ala Moana værd at overveje. 3-hotel til en helt fair pris. Se andre hoteltilbud her!

billige jordomrejse

Så skal du videre. Og fra Hawaii flyver du til Melbourne, Australien. I Melbourne er der masser af oplevelser. Koncerter, teatre, festivaller og store sportsarrangementer. Hvis du vil bo billigt og tæt på centrum, så er Ibis Melbourne Swanston Street et godt valg. Se andre hoteltilbud her!

billige jordomrejse

Fra Australien flyver du til Bangkok. Bangkok er en fantastisk by spækket med kultur og historie, shopping og lækre madoplevelser! Et besøg i den thailandske hovedstand er en oplevelse i sig selv. Og jeg synes, du skal nyde godt af de lave hotelpriser! 5-stjernet luksus til en pris, du ikke ser i Europa. Se andre hoteltilbud her! 

Wat Arun and cruise ship in night ,Bangkok city ,Thailand

Så går turen fra Bangkok til DubaiDet er uden tvivl en af mest utrolige byer i De Forenede Arabiske Emirater, og luksus strækker sig højt op i skyerne her. Hvis budgettet kan holde til det, så synes jeg, du fortjener at blive behandlet som en stjernet. Og det gør man på Grand Hyatt Dubai, der lokker med 5 stjerner og verdensklasse service. Se andre hoteltilbud her! 

dubai-977368_1920-pixabay

Og nu er det tid til at vende hjem, Og den sidste flyvetur fra Dubai til København skal finde sted. Slut, prut, finale 😉

  • Med denne billige jordomrejse er dit livs rejse i hus! 
    • Rejseperiode: 7. februar – 16. marts, 2017
    • Afgangs lufthavn: København
    • Rute: København –> Las Vegas –> Honolulu –> Melbourne –> Bangkok –> Dubai –> København
    • Pris: Fra 8167,- pr. person

 

 

 

deal-screenshot