Billig jordomrejse

Rejs jorden rundt på en måneds tid - find billige fly her!

  • Luftfartsselskab Norwegian
p.p. from kr. 7858

Riv en måned ud af kalenderen og tag af sted! Det lyder som en drøm, men det er faktisk muligt – og jeg har fundet en mulig rejserute til dig på Momondo.dk. Du kommer til at opleve hele 6 fantastiske steder i verden! Ruten er København – Sofia – Dubai – Manila – Hong Kong – Shanghai – Honolulu – Vancouver – London – København.

Billig jordomrejse

Første strækning er København-Sofia. Du får først og fremmest lige lov til at snuse til Bulgarien, da du har en overnatning i landets smukke hovedstad, og her kan jeg anbefale Lion Sofia, som både har god beliggenhed samt morgenmad inkluderet i prisen. Du kan også være ekstra god ved dig selv og vælge et 5-stjernet hotel – som stadig er rigtig billigt! Find andre hotelmuligheder her.

rila-monastery_125269982

Næste fly bringer dig til storslåede Dubai, hvor du kan glæde dig til spektakulær shopping, kæmpe højhuse og ørken – alt i én og samme megaby! Her kan du f.eks. bo på Arabian Park for at opholdet ikke skal koste dig for meget, og hvis du gerne vil have flere hotelmuligheder, finder du dem her.

 

Dubai Marina

Herefter går turen fra Dubai til Manila på Filippinerne. Nyd varmen, strandene og den lækre mad på den asiatiske del af rejsen. Du kan eksempelvis vælge at indkvartere dig på hotel Armada, som er 4-stjernet til en god pris og med pæne, store værelser. Find andre hoteller i Manila her.

shutterstock_472805590

Fra Manila flyver du til Hong Kong, der byder på spændende oplevelser, en kæmpe Buddha og perfekt udsigt på Victoria Harbour om aftenen. Grand City hotel er et godt bud på indkvartering, men du kan også tjekke andre hoteller her.

the-peak-tram-hong-kong

Turen fortsætter til den sidste asiatiske destination på jordomrejsen, nemlig fra Hong Kong til Shanghai – på dette flytilbud ser du, at turen derefter går videre til Honolulu. I den farverige og brusende kinesiske storby Shanghai kan du f.eks. bo på JinJiang Inn, hvis det skal være rigtig billigt. Se andre hoteller lige her.

beautiful yuyuan garden at night,traditional shopping area in shanghai, China.

Når du forlader Asien og ankommer til Honolulu, kan du glæde dig til dejlig stemning og superlækkert vejr samt smukke omgivelser. Der er masser af tid til at udforske Hawaii, men mens du opholder dig i Honolulu, kunne det foregå på Aqua Palms Waikiki. Andre hoteller er at finde her.

Waianapanapa, Hana, Maui, Hawaii

Så går turen videre, og nu rejser du fra Honolulu til Vancouver. I smukke Canada vil jeg foreslå, at du checker ind på det centrale hotel Moda i Vancouver. Her er andre hoteller.

vancouver-skyline

Når dit eventyr i Vancouver er slut, er det også på tide at færdiggøre denne billige jordomrejse. Turen hjem klares bedst over London, hvorfra du så flyver til København – masser af oplevelser rigere! Find fly her og her.

Ovenstående er blot et eksempel på, hvordan din jordomrejse kan se ud. Du kan selv prøve dig lidt frem med datoerne, men prisen kan naturligvis risikere at ændres.

  • Med denne billige jordomrejse er dit livs rejse i hus! 
    • Rejseperiode: 6. februar – 7. marts 2017
    • Afgangslufthavn: København
    • Rute: København – Sofia – Dubai – Manila – Hong Kong – Shanghai – Honolulu – Vancouver – London – København
    • Pris: Fra 7858,- pr. person

deal-screenshot