Nu har du chancen! Hvis du både er hurtig og spontan, så er der her en billig flybillet til San Francisco. Det er via et kort stop i Amsterdam,, at du flyver videre til den vestamerikanske storby, der er spækket med kultur og oplevelser.

I kan eksempelvis finde flybilletter, tur/retur fra 7. november til 21. november fra blot 2.497,- pr. person via Momondo.dk

Men der skulle være billige flybilletter allerede i juni måned, og i perioden fra august til februar, så det er blot at søge på Momondo.dk på de datoer I gerne vil rejse, og se om I skulle være heldige at finde flere billige flytter til San Francisco.

Billig flybillet til San Francisco, oplev USAs vestkyst

Har du oplevet de stejle gader i San Francisco? Taget en tur med sporvognene? Eller besøgt fængselsøen og set Golden Gate Bridge? Dét kan du med dette tilbud på billige flybilletter til San Francisco.

Du kan også finde gode og billige hoteller i San Francisco, hvis du tager et kig her på Trivago.
Eksempelvis dette billige og meget centrale hotel The Mosser eller måske det populære Castle Inn. Og hvis det skal være rigtigt luksus, så skal I gå efter det femstjernet The Fairmont, hvor I ofte finder gode tilbud.

san-francisco-panorama-with-bay-bridge_shutterstock_332751152

Find flere billige rejser til San Francisco

deal-screenshot

Capture