Aflyst eller forsinket fly?

Få op til 4.500 kroner i erstatning - så nemt er det

Er du på vej afsted fra ferie eller på hjem og har oplevet et aflyst eller forsinket fly? Der er næppe nogen værre følelse!

Du vil egentligt bare gerne hurtigst og nemmest muligt fra punkt A til punkt B og flyet er blot værktøjet, der gør det muligt. Men desværre kan fly blive forsinket, meget forsinket eller måske endda helt aflyst. I mange tilfælde kan du have ret til en erstatning. Helt op til 4.500 kroner per flybillet. Dét gælder også endda tre år bagud. Så, hvis du var afsted på en ferie for eksempelvis to år siden og dit fly var meget forsinket eller aflyst, så kan du have ret til en erstatning.

Søg erstatning og kompensation for flyforsinkelse og aflyst fly

Hvordan får jeg en erstatning for et forsinket eller aflyst fly?

Der findes i dag mange selskaber, som gerne hjælper dig med kampen mod flyselskaber, så du kan få den erstatning du har ret til.
Et af disse selskaber er det danske Flyhjælp.dk, som har hjulpet mere end 70.000 passagerer med at få den kompensation, de har ret til. De vinder op til 98% af deres opstartede sager. Og hvis ikke de vinder sagen, så har processen været gratis for dig. Hvis de vinder, er deres kommission 30% inkl. moms af den vundne kompensation.

Du kan ganske simpelthen gå ind på Flyhjælps hjemmeside og indtaste dine flyinformationer på det forsinkede eller aflyste fly og se dine muligheder.

Læs også: Flyforsinkelse – hvad er dine rettigheder?

Hvor meget kompesation har jeg ret til?

Størrelsen på din kompensation afhænger af, hvor meget dit fly og rejse har været forsinket. Du kan se mere i tabellen herunder.

Vilkår Kompensation (tal fra 2018)
To timer eller mere, inkl aflyst fly, ved flyvninger under 1.500 km  Op til 1.850 DKK
Tre timer eller mere, inkl aflyst fly, ved flyvninger inden for EU på mere end 1.500 km Op til 3.000 DKK
Fire timer eller mere, inkl aflyst fly, ved flyvninger uden for EU på mere end 3.500 km Op til 4.500 DKK

I tilfælde af at dit fly har været overbooket og du derfor ikke får en plads, gælder samme regler som nævnt ovenfor.

Hvorfor bruge hjælp?

Flyselskaberne er gode til at trække sagerne i langdrag – oftest fordi at flyselskaber ved de vil tabe. Nogle gange kan det faktisk tage op til år, før det kommer en afgørelse. Mange privatpersoner har ikke den tid og det overskud, det kræver at føre sådan en sag. Men hvis du bruger hjælp fra professionelle jurister, så kan du være sikker, at din sag bliver ført til dørs og at du har gode chancer for at få den kompensation, som du har ret til.

Læs mere

deal-screenshot

flyhjaelp