Fly

Flyv jorden rundt

8 destinationer på en måned - Europa, Asien, Syd- og Nordamerika

Nogle gange er det altså helt okay bare at læne sig tilbage i stolen og drømme sig langt væk. Måske kan det være svært at finde drømmedestinationen, og så vil man gerne drømme sig væk til flere steder på én gang

Ølsmagning og fodbold i Manchester

Flyv til Manchesters og se fodbold fra 97,-

Med denne deal kan du fra 97,- samle gutterne og flybetil Manchester for at se yndlingsholdet spille live. Afhængigt af, hvordan kampen går, kan I enten fejre eller sørge med øl fra lokale bryghuse bagefter.

Flyv til Bruxelles

Flyv til Belgiens hovedstad Bruxelles fra 22,-

Med denne deal kan du invitere kæresten på weekendophold i Bruxelles for kun 22 kroner per person. Der er billige afgange både fra København og Hamborg.

Flyv til New Zealand

Tilbring en uge blandt hobitter og kiwier i New Zealand. Fly fra 4914,-

Nu behøver det ikke at være dyrt at flyve om på den anden side af jorden. Med dette gode tilbud kan du opleve New Zealands storslåede natur for under 5000 kroner for en returbillet.

Nytår i Sankt Petersborg

Flyv med SAS direkte til Sankt Petersborg + spar 84% på hotel

Rusland kan godt virke meget langt væk fra Danmark, men den helt utroligt smukke og undervurderede by Sankt Petersborg er slet ikke så langt væk igen. SAS flyver direkte fra København til Sankt Petersborg på under 2 timer, og jeg har fundet en billig nytårsafgang til dig.

Billige fly til Hawaii

Fly til Kona, Honolulu eller Kauai fra november til maj med afgang fra Oslo

Har du altid drømt om at komme til Hawaii, USAs mest paradisiske stat? Så er har du nu muligheden

Flyv billigt til Singapore på Business Class

Med Qatar Airways fra oktober til november

Er du træt af manglende benplads når du flyver langt. Eller vil du have komfort og luksus? Så er der faktisk tit og ofte gode muligheder for at komme billigt afsted på business class.

Billige fly til Los Angeles

Afgange mellem november og marts, fra Kbh, Billund og Stockholm også direkte fly

Tilbudet gælder kun i dag, til klokken 23:59, så I skal ikke tøve for længe med disse billige flybilletter til storbyen på den amerikanske vestby

Billige fly til New York via Island

København - Reykjavik - New York og retur i januar til marts

Icelandair har gjort det igen. Et super tilbud på billige fly mellem Danmark og USA via stop i Island. Eksempelvis en tur fra København til New York efter et stop i Reykjavik

Billige fly til London i efterårsferien

Vil du også på storbyferie i uge 42? Så se med her!

Billige og direkte fly til London i uge 42, så er efterårsferien hjemme! Fra kun 73,-

Billige fly til Victoria Falls

Fra Hamborg til Livingstone mellem oktober og marts

I 1855 opdagede David Livingstone et af verdens mest vidunderlige, naturlige skabninger. Nemlig et vandfald på sin ekspedition igennem Afrika. Han navngav det efter sin dronning, Victoria.

Flyv billigt fra København til Thailand

Tag på storbyferie i Bangkok eller flyv billigt videre til eksempelvis Phuket

Thailand er et skønt miks af farverige områder, smukke strande, gæstfri atmosfære og dejligt klima. Med dette tilbud flyver du tur-retur fra Købehavn til Bangkok.

Billige fly til Nicaragua

Gå sommeren i møde og flyv til det tropiske Mellemamerika

Har du lyst til at opleve noget nyt? Så er det måske en tur til Mellemamerika, der skal stå på programmet. Eksempelvis Nicaragua, som ligger mellem Honduras og Costa Rica

Fly til Hong Kong tur/retur

Flyv med Turkish Airlines til Hong Kong i eksempelvis marts

Tit skal man betale ekstra for at flyve med de store europæiske flyselskaber til oversøiske destinationer, men et fly til Hong Kong med SAS kan fås billigt!

Billige fly til USA

Kom tur/retur fra Bergen til New York og Boston mellem oktober og marts

Norwegian har gjort det igen! Billige flybilletter til USA. I oktober kan du komme til eksempelvis både Boston eller New York fra Bergen fra bare 1.182,-. Altså, tur/retur!

Billige fly til Caribien

Oplev paradiset Punta Cana, eks. 2 uger på et trestjernet hotel fra bare 4.383,-

Drømmer du også om sol og varme? Caribien har en garanti for det, nærmest året rundt. Og så er det jo heldigt, at jeg lige nu har fundet billige flybilletter til Caribien

Billige flybilletter: København til Cuba

Så er der billige flybilletter, så du kan nyde strandlivet på Cuba

Cuba er en eksotisk drømmedestination! Hvis du leder efter gyldent sand, krystalklart vand og masser af sol, så er Cuba et godt valg. Og nu er der billige flybilletter til paradis!

Billige flybilletter til Boston

Flyv direkte fra København! Oplev den amerikanske universitetsby på en smuttur

Stik af til den amerikanske universitetsby på Østkysten i efteråret. Der er lige nu billige returbilletter at finde på Momondo via Norwegian

USA rundtur i fly

Salt Lake City, Los Angeles og Alaska på 3 ugers rundrejse

Du vil gerne på ferie til USA, men ved ikke helt hvor du skal starte? Det kender jeg godt. Landet er så kæmpestort og byder på så mange forskellige oplevelser

Billige fly til Bosnien

Flybilletter til Tuzla i efteråret

Det er måske ikke det oplagte feriemål, men det gør det vel kun mere spændende at besøge. Hvor meget ved du om Bosnien? Og hvor meget ved du om Tuzla? Nu har du muligheden

Fly

Billige flybilletter og flybilletter fra de førende flyselskaber med afgange fra Danmark - her finder du de bedste tilbud

Det er et af mine talenter, at finde billige flybilletter på internettet. Dagligt gennemsøger jeg de forskellige hjemmesider fra forskellige flyselskaber for at finde billige fly til hele verden. Her på denne side finder du udelukkende alle mine bedste flytilbud. Lige fra error fares, charterfly, rutefly og de såkaldte gaffelflyvninger, hvor du flyver ud og hjem fra forskellige lufthavne, fordi det ganske enkelt kan være billigere. Jeg mener, når vi rejser ud i verden, så vil vi gerne gøre det billigst muligt. Og oftest, især når vi flyver langt væk, så er flybilletten den største udgift. Jo flere penge der kan spares på flybilletten, jo flere penge er der også til et godt hotel og lækker mad, når du kommer frem til destinationen. Jeg leder efter billige flyafgange fra alle danske lufthavne. Både Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Tirstrup og Aalborg Lufthavn. I enkle tilfælde, hvis tilbudet er rigtigt godt, så tager jeg også nærliggende lufthavne som eksempelvis Hamburg Lufthavn eller Malmös. Det er typisk Norwegian og Ryanair, som har de bedste flytilbud og billigste afgange. Men nogle gange laver SAS, Emirates, Qatar Airways og Lufthansa også vanvittige tilbud på deres flybilletter.

Enkelbillet, tur/retur eller rundrejse - kun de bedste tilbud

Jeg søger dagligt på massevis af hjemmesider fra forskellige flyselskaber for at finde de bedste flytilbud til dig. Og om du er på udkig efter enkeltvejsbillet, en tur/retur eller måske en rundrejse så har jeg det hele her. Både direkte fly men også mellemstop undervejs. Eksempelvis kan du tit flyve billigt fra Danmark til Island inden du flyver videre til New York City.
Du kan her på denne side blive inspireret af mine mange flytilbud. Oftest bliver de desværre hurtigt udsolgt, så hvis du ser et godt tilbud, skal du ikke vente for længe. Og så kan du også altid redigere i datoen, og se om du kan finde datoer, der passer dig bedre.

Når du har fundet den ønskede destination og købt flybilletten, så kan du finde et hotel her på min side, hvor jeg har samlet de bedste hoteltilbud til dig.

Hvis du derimod ønsker hele pakken med både fly og hotel på én gang, så tag et kig på min side med de bedste rejse tilbud.