Fly

Storbyferie i Riga

3 nætters storbyferie i Riga på 4-stjernet hotel i hjertet af byen, inkl. fly tur-retur og morgenmad

Letlands hovedstad Riga er en fantastisk by som byder på spændende seværdigheder og masser af historie.

Billige flybilletter til London

Så kan I godt pakke tasken, der er billige flybilletter til London!!

Skønne London - Byen hvor man altid kan opleve noget nyt, og som er i konstant udvikling.

2 uger rundrejse i Irland

Direkte fly fra København og inklusiv lejebil med fri km

Irland er et forunderligt land med landskaber, du næsten kun kan drømme om. Grønne enge, barske klipper og hyggelige landsbyer. Fra egn til egn kan omgivelserne og landskabet ændre sig markant.

Billige flybilletter til New York

Drømmer du om New York? Nu kan du flyve billigt til The City of Dreams

Drømmer du om New York? Så kan drømmene nu blive til virkelighed. Billige flybilletter til The City of Dreams er kun et par klik væk.

Flyv til New Zealand

Tilbring en uge blandt hobitter og kiwier i New Zealand. Fly fra 4914,-

Nu behøver det ikke at være dyrt at flyve om på den anden side af jorden. Med dette gode tilbud kan du opleve New Zealands storslåede natur for under 5000 kroner for en returbillet.

Billige fly til Lanzerote

Hold jul på den kanariske ø

Har du opgivet drømme om en hvid jul i Danmark, eller er du måske bare ligefrem mere til sol og varme i juletiden? Så kan en juleferie på den kanariske ø Lanzerote måske være noget

Billige flybilletter til Bologna

Tur/retur fra København i december

Bolognese, tortellini, tårne og arkitektur. Det er hvad du kan se frem til her i Bologna.

Billige flybilletter til Milano

Flyv tur-retur fra Købehavn til Milano i det nye år fra 351,-

Milano! En af Italiens bedste byer, hvis I spørger mig. Her venter gelato, mode, arkitektur, kultur og kunst.

Nytårsrejse til Oslo

Flyv til Oslo og fejr nytåret fra 882,-

Jeg har fundet billige flybilletter til skønne og idylliske Oslo! Med denne nytårsrejse til Oslo kan du fejre det nye år i både storbyatmosfære og naturskønne oplevelser.

Billige fly til Gdansk

Kun i december: Den smukke polske havneby er helt sikkert et besøg værd

Flyv fra Billund til Gdansk til en god pris, og nyd den polske havneby ud til østersøen der er et perfekt sted til en kulturel storbyferie

Billige flybilletter til Dublin

Returbillet til Dublin fra 307,-

Livemusik, kolde Guinness-øl, en barsk historie fra kolonitiden, fantastisk natur og meget, meget mere. Har du endnu ikke oplevet Irland og alle landet seværdigheder, så er det på tide.

Billige flybilletter med Qatar Airlines

Spar 15% på economy og business class med Qatar Airways

Har du aldrig drømt om at rejse til Australien, Fillippinerne, eller Thailand? Så er det nu, du skal gribe chancen og give dig selv drømmerejsen i julegave! Indtil den 15. december 2017 kan du nemlig bruge rabatkoden QRDEAL17 og spare 15% på flybilletter med Qatar Airlines.

Billige fly til Vietnam

Tur/retur med Qatar Airways i foråret eller starten af sommeren 2018

Stik afsted til Østens mystisk og oplev det populære Vietnam i foråret eller starten af sommeren næste år

Billige fly til Bruxelles

Kom billigt til Belgiens hovedstad i vintermånederne

Ryanair har, som følge af Black Friday, Cyber Monday og deres generelle lave priser, super billige flybilletter til Bruxelles.

Billige flybilletter til Island

Billige returbilletter til fantastiske Island

Island er intet mindre end imponerende, charmende og fantastisk. Og du skal opleve landet mindst én gang i løbet af livet.

Billige flybilletter til Athen

Kom billigt fra Billund og til Europas ældste by

Jeg har netop fundet nogle rigtig billige flybilletter til Athen, en af Europas mest kulturelle storbyer. Og det er med afgang midt i maj, hvor I kan forvente en dagstemperatur på 22°c.

Billige flybilletter til Budapest

Flyv til Budapest på weekendophold fra 96,-

Kom billigt på weekendophold i smukke Budapest. Jeg har fundet billige flybilletter og en billig ferielejlighed.

Storbyferie i Rom i juletiden

Billigt: Flyv til Rom fra 126,-

Var det noget med en billig tur til Rom i julen? Jeg har fundet gode tilbud på både fly og hotel.

Ferie på Phuket

Flyv med Emirates og bo på 3-stjernet hotel ved stranden

Phuket, Thailands største ø, er kendt for sine smukke sandstrande, flotte hoteller, unikke landskaber med mange klippeformationer og grønne natur. Og med denne sammensatte ferie på Phuket kan I nyde livet.

Flyv jorden rundt

8 destinationer på en måned - Europa, Asien, Syd- og Nordamerika

Nogle gange er det altså helt okay bare at læne sig tilbage i stolen og drømme sig langt væk. Måske kan det være svært at finde drømmedestinationen, og så vil man gerne drømme sig væk til flere steder på én gang

Fly

Billige flybilletter og flyrejser fra de førende flyselskaber med afgange fra Danmark - her finder du de bedste tilbud på fly

Det er et af mine talenter, at finde billige flybilletter på internettet. Dagligt gennemsøger jeg de forskellige hjemmesider fra forskellige flyselskaber for at finde billige fly til hele verden. Her på denne side finder du udelukkende alle mine bedste flytilbud. Lige fra error fares og last minute rejser, til charterfly, rutefly og de såkaldte gaffelflyvninger, hvor du flyver ud og hjem fra forskellige lufthavne, fordi det ganske enkelt kan være billigere. Jeg mener, når vi rejser ud i verden, så vil vi gerne gøre det billigst muligt. Og oftest, især når vi flyver langt væk, så er flybilletten den største udgift. Jo flere penge der kan spares på flybilletten, jo flere penge er der også til et godt hotel og lækker mad, når du kommer frem til destinationen.

Billige lufthavne at flyve fra til hele verden

Jeg leder efter billige flyrejser fra alle danske lufthavne. Både Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Tirstrup og Aalborg Lufthavn. I enkle tilfælde, hvis tilbudet er rigtigt godt, så tager jeg også nærliggende lufthavne som eksempelvis Hamburg Lufthavn eller Malmös. Og nogle gange er jeg simpelthen nødt til at vise jer de sindssyge tilbud på flyrejser fra eksempelvis Amsterdam, Bruxelles, Paris, Oslo og Stockholm til eksempelvis Caribien og Fjernøsten. Grundet Holland og Frankrigs kolonier i Caribien, har de tit mulighed for at lave billige indenrigsfly til disse egne af verden. Og som regel er det også billigt at komme med fly fra København til disse europæiske hovedstæder. Ganske enkelt fordi der dagligt er så mange afgange, og dermed et højt udbud, der kan holde prisen på flybilletterne nede. Det er typisk Norwegian og Ryanair, som har de bedste flytilbud og billigste afgange. Men nogle gange laver SAS, Emirates, Qatar Airways og Lufthansa også vanvittige gode tilbud på deres flyrejser. De store flyselskaber, som eksempelvis Qatar Airways, KLM, Air France og Emirates, har råd til at lave gode flykampagnetilbud på eksempelvis deres business class flybilletter. Jeg finder nogle gange billige business class flybilletter, som overraskende nok er billige end en almindelig economy class flybillet. Når det sker, så skal du slå til med det samme, da billetterne er udbudt i et begrænset omfang. Og hvem vil ikke gerne flyve på business class?

Enkelbillet, tur/retur eller rundrejse - kun de bedste flytilbud

Jeg søger dagligt på massevis af hjemmesider fra forskellige flyselskaber for at finde de bedste flytilbud til dig. Og om du er på udkig efter enkeltvejsbillet, en tur/retur eller måske en rundrejse så har jeg det hele her. Både direkte fly men også mellemstop undervejs. Eksempelvis kan du tit flyve billigt fra Danmark til Island inden du flyver videre til New York City. Du kan her på denne side blive inspireret af mine mange flytilbud. Oftest bliver de desværre hurtigt udsolgt, så hvis du ser et godt tilbud, skal du ikke vente for længe. Og så kan du også altid redigere i datoen, og se om du kan finde datoer, der passer dig bedre. Når du har fundet den ønskede destination og købt flybilletten, så kan du finde et hotel her på min side, hvor jeg har samlet de bedste hoteltilbud til dig. Hvis du derimod ønsker hele pakken med både fly og hotel på én gang, så tag et kig på min side med de bedste rejse tilbud.

Gode tips til at spare penge på en flybillet

Der er et par tommelfingerregler, som er gode at følge, hvis du vil spare penge på en flybillet. Først og fremmest skal du naturligvis hele tiden tjekke Holidayguru.dk for de bedste tilbud på flybilletter. Måske har vi fundet nogle billige afbudsrejser eller særligt gode kampagnetilbud. Dernæst er det værd at tjekke de forskellige søgemaskiner som eksempelvis Momondo.dk eller Kiwi.com for at sammenligne flypriser. Det bedste du kan gøre, når du leder efter et billigt fly online er at åbne et inkognito vindue i din browser. På den måde kan du snyde søgemaskinen, som ellers normalt vil gemme din info, når du søger efter flyrejser. Og jo flere gange folk søger efter en flyrejse, jo dyrere vil flybilletten også blive. Når du endeligt har fundet din billige flybillet og set hvilket flyselskab, der udbyder flybilletten, så går du direkte til flyselskabets hjemmeside og finder præcis den samme flybillet der. På den måde kan du spare mellemmanden i regnestykket og spare endnu flere penge på flybilletten. Nogle folk siger, at det er billigst at booke flybilletter sent om aftenen eller tidligt om morgenen på en hver dag. Det har jeg ikke erfaring med. Jeg kan finde billige flyrejser hele tiden, døgnet rundt. Det hele handler bare om at tage sig god tid, når man søger efter en billig flybillet. Men det handler også om at være fleksibel med rejsetidspunktet og afgangslufthavnen. Og her på Holidayguru.dk jeg alt arbejdet hele gratis for dig. Du skal blot følge vores flytilbud her på siden og lade dig inspirere til din næste rejse ud i den store verden. Holidayguru.dk ønsker dig en god behagelig flyrejse.