Find billige flybilletter

Find billige flybilletter på Holidayguru.dk

Vil du finde billige flybilletter, så skal du bruge min rejsesøgemaskine, fly finderen. Her sammenligner jeg nemlig priser fra alle flyselskaber online og giver dig den billigste flybillet på markedet.

Min fly finder giver dig en overskuelig oversigt og viser dig de billigste flypriser først med mulighed for at sortere efter direkte fly, bestemte mellemlandinger og naturligvis antal af passagere.
Denne rejsesøgemaskine er gratis at benytte og har ingen skjulte gebyrer – det er simpelthen bare en god service fra din holiday guru, så du nemt og hurtigt kan finde billige flybilletter.

Du kan også sortere flybilletterne efter billigste fly, hurtigste fly eller anbefalede fly. I den sidstnævnte kategori har jeg vurderet prisen vs flyvetiden. Det er denne kategori, jeg anbefaler dig at vælge for at få det bedste tilbud..

Sådan finder du billige flybilletter

Hvis du vil finde en billig flybillet, er der nogle simple regler og tips, du kan følge.

Jo mere fleksibel du kan være med både rejsetidspunkt, afgangslufthavn og måske endda også destination, jo bedre er det.

Eksempelvis, hvis du bor midt i Danmark og søger en billig solferie i efteråret, så kan du med fordel tjekke afgange fra Københavns Lufthavn frem for Aarhus Lufthavn. Jo større lufthavnen er, jo større er chancen for billige flybilletter også, da udbudet er større.
Dernæst kan du være fleksibel med destinationen, nogle lufthavne er billigere at rejse til end andre. Enten på grund af udbudet af fly, mangel på efterspørgelse eller hvis et flyselskab kører en særlig kampagne.

Og endeligt er der spørgsmålet om datoen. I jo større grad du kan undgå at rejse i skolernes ferier eller på populære dage såsom fredage og helligdage, jo bedre er din chance for at finde en billig flybillet.

Fleksibillitet er nøgleordet for at finde billige flybilletter. Hvis du også har mulighed for at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan der være endnu flere penge at spare. Eksempelvis kan du flyve fra Aalborg til Stansted i London, men retur fra Gatwick i London til eksempelvis Aarhus Lufthavn. Hvis du bor midt mellem Aarhus og Aalborg samt skal på storbyferie centralt i London, så betyder lufthavnene ikke så meget igen.

Så tjek altid afgangene fra alle lufthavnene omkring dig og omkring dit ønskede feriemål, før du flyver.

Læs også: 10 tips til at finde billigere flybilletter

Hvilken ugedage er de billigste flyve på?

Det er blevet populært for mange hjemmesider at komme med råd om, hvilke ugedage der er de billigste at flyve på. Tilfældigvis har mange af disse hjemmesider også en interesse i at sælge flybilletter. Jeg har selv kigget efter flybilletter i mange år, og købt billetter på alle dage i ugen. Og det er da delvist rigtigt, at der en tommelfingerregel om, at flybilletter typisk kan være billigere at købe i starten og midten af ugen fremfor weekenden, hvilket hænger sammen med at efterspørgslen på flybilletter typisk er højere i weekenden, når folk har mere tid til at søge efter dem.
Men derfor kan du også nemt være heldig at finde en flybillet fra København til London på en fredag for 78,-.

Det er delvist et spørgsmål om hårdt arbejde men også en lille portion held baseret på nogle simple regler.
Eksempelvis skal du helst bestille din flybillet 2-4 uger før du skal afsted, eller have is i maven og vente til absolut sidste øjeblik og håbe på en afbudsbillet. Typisk er flybilletterne dyrest en uge før afgang.

Er nogen ugedage billigere end andre at flyve på?

Hvor bestiller man billige flybilletter?

Det gør du lige her på Holidayguru.dk med denne rejsesøgemaskine. Her kan du sammenligne flypriser fra alle flyselskaberne og vælge den afgang og lufthavn, som passer dig bedst. Hvad enten det skal være den billigste, hurtigste eller med mellemlandinger i bestemte lufthavne.

Jeg har gjort det nemt og overskueligt for dig hurtigt at finde ligepræcis det fly og den flybillet, som du søger, tilmed til den bedste pris på hele internettet.

På Holidayguru.dk kan du altid finde flybilletter til destinationer i hele verden, også selvom du sidder en sen aften i sengen, er på farten i toget eller kun har mobilen ved hånden. At finde billige flybilletter skal være nemt og enkelt.

Hvordan fungerer rejsesøgemaskinen?

Du indtaster din ønskede afgangslufthavn, din destination, datoer og antallet af rejsende.
Herefter kan du i venstre side af søgemaskinen vælge forskellige filtre, eksempelvis

Herefter vælger du blot den flyrejse, som matcher dine ønsker bedst.

Hvis I er flere, der vil rejse sammen, så er det heller ikke noget problem. Du indtaster ganske enkelt, hvor mange rejsende I er. Vær OBS på at angive børnenes alder, og om du ønsker din baby skal have egen plads eller sidde på dit skød.

Du kan ligeledes vælge, om du ønsker en returrejse, enkeltrejse eller måske en rundrejse.

Jeg holder især af rundrejse-funktionen, hvor jeg kan indtaste flere helt tilfældige destinationer i verden og se, hvad min drømmerejse vil koste.

Kan jeg flyve hen hvor som helst jeg vil?

Det kan du, ja!
Selv hvis der ikke er direkte afgange fra danske lufthavne til din ønskede destination, så vil rejsesøgemaskinen stadig vise dig de muligheder, der findes.
Du kan endda vælge, at om du vil have stop undervejs eller ej, og sågar hvor mange stop, du ønsker.

Hvis du eksempelvis vil flyve til London, men insisterer på at have en mellemlanding undervejs, så kan du få et stopover i blandt andet Oslo. Måske du vil tage dig tid til at udforske den norske hovedstad?

Ofte kan du faktisk spare mange penge på at tage mellemlandinger, især på længere flyvninger. Du skal blot være opmærksom på at have nok tid til at skifte fly. Måske lander du i en stor lufthavn og skal bruge en halv time på at komme fra den ene gate til den anden gate. Læg dertil evt. ophold i tax free, boardingprocessen og lignende.

Populære destinationer

Er du vild med de populære destinationer som London, Rom, Barcelona, Paris og Milano? Så er du faktisk heldig. Det er nemlig tit de mest populære destinationer, der også har de billigste flybilletter – netop fordi, de er de mest populære destinationer. Her vinder udbudet over efterspørgelsen og sænker prisen.

Find billige flybilletter til de mest populære destinationer

Du kan næsten altid finde billige flybilletter til de klassiske europæiske storbyer, uanset hvornår på året du vil rejse – dog stiger priserne i højsæsonen.

Hvis du vil rejse til lidt mindre populære destinationer eller long haul og leder efter billige flybilletter til eksempelvis New York eller Thailand, eksempelvis Suvarnabhumi i Bangkok eller ferieparadiset Phuket. Så er det bedste tip at holde løbende øje med prisen og ikke booke alt for lang tid i forvejen. Hvis vejret ikke har den afgørende betydning for dig, kan du kigge efter rejser i regnsæsonen, hvor det typisk er billigere at rejse. I det nordlige Thailand regner det fra juni til oktober, mens det på Phuket regner mest fra april til november.

Hvis du vil til de lidt mere ukendte egne i Thailand, så anbefaler jeg klart stadigt at flyve til de største lufthavne, eksempelvis Bangkok, og derfra flyve med indenrigsfly – det er meget billigere!

I det næste afsnit har jeg vist et par eksempeler på, hvordan du kan spare halvdelen af prisen på flybilletten, hvis du er lidt fleksibel med dine datoer.

 

Læs også mere om de bedste rejsetider

Hvad koster flybilletterne?

Det spørgsmål får jeg ofte stillet, og jeg må indrømme, at der ikke er noget bestemt svar for det. Flybilletter er som aktier, de falder og stiger i pris i forhold til udbud og efterspørgsel. Men det er klart, at det er nogle tidspunkter, der er dyrere at rejse på end andre. De dyre rejsetidspunkter er typisk, når størsteparten af danskerne vil rejse, omkring skolernes ferier. Eller i forbindelse med højtiderne.

Eksempelvis er det tit dyrere at rejse i juli og august, uge 42, omkring jul og nytår, Vinterferien og Påskeferien. Men også weekender samt helligdage kan være dyre. Hvis du er fleksibel med dine datoer, er det muligt at finde meget billige fly udenfor sæsonen. Se bare de to eksempler herunder.

Fly fra København til Phuket

 • Eksempel 1) 21. december 2018 – 3. januar 2019
 • Søgning foretaget fire måneder før afgang
 • 6.817 kroner
 • Eksempel 2) 11. – 25. januar 2019
 • Søgning foretaget fire måneder før afgang
 • 3.722 kroner

Fly fra Billund til London

 • Eksempel 1) 2. – 4. november 2018
 • Søgning foretaget tre måneder før afgang
 • 441 kroner
 • Eksempel 2) 3. – 5. november 2018
 • Søgning foretaget tre måneder før afgang
 • 218 kroner

Tilbage er der kun at sige, at fleksibillet er det altafgørende for at spare mange penge på flybilletter.

Hvis du vil på ferie i Thailand, kan det tit betale sig at flyve Bangkok først, uanset hvor i landet du vil hen, og derfra flyve videre. Indenrigsfly er ret billige i Thailand, og det er nogle gange muligt at finde fly fra Danmark til Bangkok til under 2.000 kroner!

Holidayguru.dk – din garanti for at finde billige flybilletter

Hver eneste dag prøver jeg at finde de billigste flybilletter til destinationer i hele verden til dig og præsenterer dem for dig her på min side, så du ikke selv behøver at bruge alt din tid på at finde flybilletter til gode priser.

Hvis der alligevel mangler en destination i blandt mine mange tilbud eller datoerne ikke helt passer dig, så kan du prøve dig frem her med mine fly finder. Den giver dig også de bedste tilbud på flypriser online, da denne sammenligner priser fra alle flyselskaber.

Holidayguru.dk ønsker dig en god og behagelig flyvetur.

Hvis du gerne vil lære selv at finde billige flybilletter, så har jeg lavet en guide her. I 10 skridt tager dig step-by-step tættere på målet om at lære at at finde billige flybilletter til hele verden.

Lær at finde billige flybilletter selv

For mange er det en kunst at finde flybilletter til en god pris. Det kan nemlig godt være lidt af en forhindringsbane! Det er sket for os alle – man ser nogle billige flybilletter og tænker, at man bestiller dem næste dag. Men dagen efter får man et chok. Det samme fly er nu meget dyrere! Jeg har i et godt stykke tid arbejdet med at finde de bedste og billige flybilletter, så jeg er blevet rigtig god til det. Så læs her i artiklen de 10 bedste tips til at skaffe billigere flybilletter. Du vil snart se, at det ikke er så svært, og at der er store besparelser at gøre. Fordi vi kan alle godt lide en billig ferie, ikke?

Hvis du vil springe gør-det-selv arbejdet over, kan du blot tage et kig på min tilbudsside fyldt med flytilbud

Lær at finde billige flybilletter selv

1. Vær fleksibel med dine datoer

Flybilletter er generelt 9,5% billigere i november og 20% dyrere i august

Dette råd kan være svært at følge, hvis man har børn i skole-alderen, eller hvis man kun kan få fri fra arbejde på bestemte datoer. Men det kan virkelig hjælpe til at spare mange penge. At være fleksibel med rejsedatoerne betyder ikke nødvendigvis, at man skal rejse i september i stedet for juli (selvom jeg anbefaler det!). Man kan også være fleksibel med hensyn til ugedagene. Faktisk kan man spare en hel del penge på flyrejsen ved at rejse midt i ugen i stedet for i weekenden,. Når du leder efter flybilletter, så husk at bruge 3-dages visningen. Så er det nemt at overskue, hvornår flybilletterne er billigst. Du vil se, at det virkelig kan gøre en stor forskel for prisen, om du rejser torsdag eller lørdag.

På hjemmesiden Kiwi.com kan du nemt overskue, hvornår flybilletterne til din udvalgte destination er billigst. Her kan du nemlig at vælge at afrejsen skal ske “når som helst”. Så får man vidst, hvornår på året, hvornår flybilletterne er aller billigst. Du kan også indtaste en rejseperiode på et par uger, eller endda måneder, for at få vist de datoer, hvor flybilletterne er billigst i det udvalgte tidsrum. Jeg har lavet et eksempel her med nogle billige flybilletter til London lige her. Men prøv dig selv frem.

2. Vær fleksibel med din destination

Du tænker sikkert igen, at det er lettere sagt end gjort! Men det giver ofte problemer, når man skal flyve til et bestemt sted fra en bestemt lufthavn. Desværre er ikke alle destinationer tilgængelige fra alle lufthavne. Så før du ser på prisen på flybilletterne, kan du kigge på hjemmesiden for din nærmeste lufthavn og se, hvilke destinationer, lufthavnen flyver til. Selvfølgelig er det muligt med mellemlandinger, hvis du virkelig ønsker en specifik feriedestination. Men hvis du tænker på at rejse til Venedig, men der fra din lufthavn kun flyves kun til Rom, kan du overveje om Rom kunne være en mulighed i stedet!

Her på min fly finder kan du indtaste op til 4 afrejselufthavne – for eksempel København, Billund, Aalborg og Aarhus. Så finder min fly finder selv ud af, hvilken dansk lufthavn det er billigst at flyve fra. Jeg har lavet et eksempel med flybilletter til Barcelona, men prøv dig selv frem.

Brug Holidaygurus fly finder til at finde billige flybilletter

3. Vælg din flysammenligningsside med omhu

Som første skridt, når du skal søge efter billige flybilletter, skal du bruge en prissammenligningsside. På sådan en hjemmeside, kan man hurtigt overskue, på hvilken hjemmeside, flybilletterne er billigst at købe. Bare husk at ikke alle prissammenligningssider er pålidelige! Jeg anbefaler min fly finder, som er let at gå til. Hjemmesiden Travelmarket.dk er en anden flysammenligningsside, som jeg er glad for at bruge. Travelmarket.dk har nemlig prisgaranti på deres flybilletter. Det betyder, at hvis du finder flybilletterne billigere på en anden hjemmeside, refunderer de prisforskellen.

Det vigtigste er at være fleksibel med datoerne men også til dels lufthavnene

4. Køb din billet på det rette tidspunkt

Det bedste tidspunkt at købe din flybillet er mellem kl. 4:00 og 6:00 onsdag morgen.

Igen noget som er svært at finde hoved og hale i. Nogle mennesker sværger til sidste øjebliks-tilbud, mens andre anbefaler at købe flybilletter i god tid. Statistikkerne tyder på, at man bør bestille korte flyvninger syv til otte uger i forvejen og lange flyvninger mellem fem måneder og tre uger i forvejen. Man skal dog være opmærksom på, at lavprisflyselskaber offentliggør flyvninger og flypriser tidligst seks måneder før afgang. Så der er ingen grund til at bestille hele eller halve år før afrejse. Bestiller du flybilletten i rigtig god tid, er der nemlig større sandsynlighed for, at luftfartselskabet ændrer din flyrejse. Dette kan for eksempel være ændring af afrejsedag eller -tidspunkt.

Afbudsrejser er også en rigtig god måde at komme billigt på ferie. Især Last minute rejser med flybilletter og uspecificeret hotel er en billig måde at rejse på. Så hvis I har is i maven og kan vente med at bestille flybilletterne til et par uger i forvejen, kan I spare mange penge.

Hvad angår ugedage, har mange statistikker vist, at det er bedre at købe flybilletter mellem tirsdag og torsdag i stedet for at vente til weekenden. Jeg er sikker på, at din chef ikke har noget imod, hvis du tager fem minutter efter din frokostpause til at bestille din billet 😉

5. Tjek indenrigsfly i udlandet

Nu gælder det dem, som ønsker at rejse længere væk. I stedet for at sammenligne flyvninger til en bestemt destination, kan du i stedet se på flyvninger til landets mest populære lufthavn og derefter se på indenrigsflyvninger. Lad mig give et eksempel. Du vil gerne rejse til Thailand, til Koh Samui, for eksempel. I stedet for at tjekke prisen på flybilletter fra København til Koh Samui, anbefales det at søge efter flybilletter til Bangkok. Hovedstæder har nemlig generelt bedre og billigere forbindelser. Dernæst kan du tjekke prisen på indenrigsflyvninger i Thailand. Indenrigsfly i Thailand koster nemlig som regel knap 200 kr. for en returbillet.

6. Hav mellemlandinger

Fly med mellemlandinger er 25% billigere end direkte fly.

Dette råd gælder ligeledes langdistanceflyvninger. Vær ikke bange for at have mellemlandinger! Foruden at give muligheden for at komme ud af flyet og strække benene, kan man spare mange penge ved at have mellemlandinger. For eksempel er flyvninger fra Danmark til USA ofte billigere med en mellemlanding i Reykjavik. På grund af de hollandske og franske kolonier i Caribien, er det også ofte billigere at flyve til Caribien via Amsterdam eller Paris.

En anden fordel ved mellemlandinger er, at det giver muligheden for at udforske to destinationer for ens pris! Faktisk kan du arrangere en mellemlanding, der varer en dag eller flere dage, så du kan oplevet et nyt sted, imens du venter på at flyve videre til det næste. Rejser du til Australien, er det da svært at afslå en dag eller to i Dubai eller en overnatning i Bangkok.

Eller du kan bruge din mellemlanding til at få noget hvile, så du er frisk og udhvilet, når du lander på din destination.

Mellemlandinger kan bruges "aktivt" til hvile, når du rejser billigt

7. Vælg lavprisflyselskaber

Den her giver næsten sig selv. Der er ingen grund til at betale mere for den samme flyrute, hvis det kan undgås. Der er er lavprisflyselskaberne også blevet populære i de senere år. Vi ser nu oftere returbilletter til London for under 200 kroner. Lavprisflyskaberne har gjort det muligt for næsten alle at rejse. Og på grund af deres popularitet er flere lavprisflyskaber kommet til og har åbnet flere billige flyruter. Lavprisflyselskaber får dig fra A til B uden alt det ekstra. Og hvis vi skal være ærlige, så behøver man slet ikke et dyrt flymåltid på en 2-timers flyvetur til London eller at tage en 20 kilo tung kuffert med.

I de foregående år har lavprisflyvninger fokuseret på billige, korte flyvninger til og fra europæiske storbyer. Nu er det dog også blevet muligt at booke langdistanceflyvninger til en lav pris. Man kan for eksempel flyve billigt til Nordamerika med flyselskaberne WOWair og Norwegian, som nu også flyver til Asien.

8. Tjek forskellige afgangs- og ankomstlufthavne

Medmindre du tager bilen til lufthavnen, kan det være interessant at være fleksibel med din afgangs- og ankomstlufthavn. En Open Jaw Ticket betyder, at din afgangs- og ankomstlufthavn ikke behøver at være den samme. Et eksempel på dette kan være at rejse til London fra Billund men flyve retur til Aalborg lufthavn. Københavnerne kan nogle gange flyve billigt fra Malmø lufthavn i stedet for altid at bruge Kastrup lufthavn.

9. Overvej loyalitetsprogrammer

Hvis du ofte bruger det samme flyselskab eller ofte tager samme rejse, kan det være en ide at kigge på de forskellige loyalitetsprogrammer, flyselskaberne tilbyder. Disse loyalitetsprogrammer fungerer ofte ved, at du optjener point hver gang, du køber en rejse hos selskabet. Disse point kan så byttes til opgraderinger, prisreduktioner eller endda gratis flyvninger. Er det muligt, er  bedst at tilmelde sig et loyalitetsprogram, der inkluderer en gruppe af flyselskaber, så du kan optjene point fra forskellige flyselskaber. Både SAS og Norwegian har desuden gode loyalitetsprogrammer, hvor du kan optjene points ved køb af alt fra fly, hotel, oplevelser og billeje.

Der kan være penge at spare, eller rejser at optjene, hvis du bruger det samme flyselskab igen og igen

10. Læs Holidaygurus deals

Nå ja, det sidste gode tip er selvfølgeligt at følge med på Holidayguru.dk – både på hjemmesiden og på Facebook. Disse bliver nemlig opdateret hver dag med de bedste tilbud på fly– og pakkerejser. Så bliver arbejdet med at finde billige flybilletter gjort for dig.

Følg med på hjemmeside og på Facebook. Så er du altid opdateret med de billigste rejsetilbud.

Mine seneste flytilbud

TILBUDDET ER UDLØBET
Billige flybilletter til new york
07.05.19

Billige flybilletter til New York City

Flyv billigt t/r til The Big Apple fra København, Billund eller Aalborg i foråret, sommeren og efteråret

New York City. Behøver jeg at sige meget mere? Hvis I allerede har besøgt byen, så ved I, hvad jeg taler om. Atmosfæren, oplevelserne, maden – det hele! New York City er en helt speciel by, og den skal opleves. I foråret kan I finde flere billige flybilletter til New York City fra både København, […]

TILBUDDET ER UDLØBET
Billige flybilletter til Rio de Janeiro
29.04.19

Billige flybilletter til Rio de Janeiro

Tur/retur fra maj til november - se de mange datoer

Karnevallet i Rio de Janeiro er en oplevelse for livet. Hvis man har tid til at rejse i februar, så er det helt sikkert noget man skal unde sig selv. I 2019 finder karnevallet i Rio sted fra 6. til 9. Marts. Og i denne periode har jeg fundet billige flybilletter til Rio de Janeiro […]