Find billige flybilletter


Find billige flybilletter på Holidayguru.dk

Vil du finde billige flybilletter, så skal du bruge min rejsesøgemaskine, fly finderen. Her sammenligner jeg nemlig priser fra alle flyselskaber online og giver dig den billigste flybillet på markedet.

Min fly finder giver dig en overskuelig oversigt og viser dig de billigste flypriser først med mulighed for at sortere efter direkte fly, bestemte mellemlandinger og naturligvis antal af passagere.
Denne rejsesøgemaskine er gratis at benytte og har ingen skjulte gebyrer – det er simpelthen bare en god service fra din holiday guru, så du nemt og hurtigt kan finde billige flybilletter.

Du kan også sortere flybilletterne efter billigste fly, hurtigste fly eller anbefalede fly. I den sidstnævnte kategori har jeg vurderet prisen vs flyvetiden. Det er denne kategori, jeg anbefaler dig at vælge for at få det bedste tilbud..

Sådan finder du billige flybilletter

Hvis du vil finde en billig flybillet, er der nogle simple regler og tips, du kan følge.

Jo mere fleksibel du kan være med både rejsetidspunkt, afgangslufthavn og måske endda også destination, jo bedre er det.

Eksempelvis, hvis du bor midt i Danmark og søger en billig solferie i efteråret, så kan du med fordel tjekke afgange fra Københavns Lufthavn frem for Aarhus Lufthavn. Jo større lufthavnen er, jo større er chancen for billige flybilletter også, da udbudet er større.
Dernæst kan du være fleksibel med destinationen, nogle lufthavne er billigere at rejse til end andre. Enten på grund af udbudet af fly, mangel på efterspørgelse eller hvis et flyselskab kører en særlig kampagne.

Og endeligt er der spørgsmålet om datoen. I jo større grad du kan undgå at rejse i skolernes ferier eller på populære dage såsom fredage og helligdage, jo bedre er din chance for at finde en billig flybillet.

Fleksibillitet er nøgleordet for at finde billige flybilletter. Hvis du også har mulighed for at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne, kan der være endnu flere penge at spare. Eksempelvis kan du flyve fra Aalborg til Stansted i London, men retur fra Gatwick i London til eksempelvis Aarhus Lufthavn. Hvis du bor midt mellem Aarhus og Aalborg samt skal på storbyferie centralt i London, så betyder lufthavnene ikke så meget igen.

Så tjek altid afgangene fra alle lufthavnene omkring dig og omkring dit ønskede feriemål, før du flyver.

Læs også: 10 tips til at finde billigere flybilletter

Hvilken ugedage er de billigste flyve på?

Det er blevet populært for mange hjemmesider at komme med råd om, hvilke ugedage der er de billigste at flyve på. Tilfældigvis har mange af disse hjemmesider også en interesse i at sælge flybilletter. Jeg har selv kigget efter flybilletter i mange år, og købt billetter på alle dage i ugen. Og det er da delvist rigtigt, at der en tommelfingerregel om, at flybilletter typisk kan være billigere at købe i starten og midten af ugen fremfor weekenden, hvilket hænger sammen med at efterspørgslen på flybilletter typisk er højere i weekenden, når folk har mere tid til at søge efter dem.
Men derfor kan du også nemt være heldig at finde en flybillet fra København til London på en fredag for 78,-.

Det er delvist et spørgsmål om hårdt arbejde men også en lille portion held baseret på nogle simple regler.
Eksempelvis skal du helst bestille din flybillet 2-4 uger før du skal afsted, eller have is i maven og vente til absolut sidste øjeblik og håbe på en afbudsbillet. Typisk er flybilletterne dyrest en uge før afgang.

Hvor bestiller man billige flybilletter?

Det gør du lige her på Holidayguru.dk med denne rejsesøgemaskine. Her kan du sammenligne flypriser fra alle flyselskaberne og vælge den afgang og lufthavn, som passer dig bedst. Hvad enten det skal være den billigste, hurtigste eller med mellemlandinger i bestemte lufthavne.

Jeg har gjort det nemt og overskueligt for dig hurtigt at finde ligepræcis det fly og den flybillet, som du søger, tilmed til den bedste pris på hele internettet.

På Holidayguru.dk kan du altid finde flybilletter til destinationer i hele verden, også selvom du sidder en sen aften i sengen, er på farten i toget eller kun har mobilen ved hånden. At finde billige flybilletter skal være nemt og enkelt.

Hvordan fungerer rejsesøgemaskinen?

Du indtaster din ønskede afgangslufthavn, din destination, datoer og antallet af rejsende.
Herefter kan du i venstre side af søgemaskinen vælge forskellige filtre, eksempelvis

Herefter vælger du blot den flyrejse, som matcher dine ønsker bedst.

Hvis I er flere, der vil rejse sammen, så er det heller ikke noget problem. Du indtaster ganske enkelt, hvor mange rejsende I er. Vær OBS på at angive børnenes alder, og om du ønsker din baby skal have egen plads eller sidde på dit skød.

Du kan ligeledes vælge, om du ønsker en returrejse, enkeltrejse eller måske en rundrejse.

Jeg holder især af rundrejse-funktionen, hvor jeg kan indtaste flere helt tilfældige destinationer i verden og se, hvad min drømmerejse vil koste.

Kan jeg flyve hen hvor som helst jeg vil?

Det kan du, ja!
Selv hvis der ikke er direkte afgange fra danske lufthavne til din ønskede destination, så vil rejsesøgemaskinen stadig vise dig de muligheder, der findes.
Du kan endda vælge, at om du vil have stop undervejs eller ej, og sågar hvor mange stop, du ønsker.

Hvis du eksempelvis vil flyve til London, men insisterer på at have en mellemlanding undervejs, så kan du få et stopover i blandt andet Oslo. Måske du vil tage dig tid til at udforske den norske hovedstad?

Ofte kan du faktisk spare mange penge på at tage mellemlandinger, især på længere flyvninger. Du skal blot være opmærksom på at have nok tid til at skifte fly. Måske lander du i en stor lufthavn og skal bruge en halv time på at komme fra den ene gate til den anden gate. Læg dertil evt. ophold i tax free, boardingprocessen og lignende.

Populære destinationer

Er du vild med de populære destinationer som London, Rom, Barcelona, Paris og Milano? Så er du faktisk heldig. Det er nemlig tit de mest populære destinationer, der også har de billigste flybilletter – netop fordi, de er de mest populære destinationer. Her vinder udbudet over efterspørgelsen og sænker prisen.

Du kan næsten altid finde billige flybilletter til de klassiske europæiske storbyer, uanset hvornår på året du vil rejse – dog stiger priserne i højsæsonen.

Hvis du vil rejse til lidt mindre populære destinationer eller long haul og leder efter billige flybilletter til eksempelvis New York eller Thailand, eksempelvis Suvarnabhumi i Bangkok eller ferieparadiset Phuket. Så er det bedste tip at holde løbende øje med prisen og ikke booke alt for lang tid i forvejen. Hvis vejret ikke har den afgørende betydning for dig, kan du kigge efter rejser i regnsæsonen, hvor det typisk er billigere at rejse. I det nordlige Thailand regner det fra juni til oktober, mens det på Phuket regner mest fra april til november.

Hvis du vil til de lidt mere ukendte egne i Thailand, så anbefaler jeg klart stadigt at flyve til de største lufthavne, eksempelvis Bangkok, og derfra flyve med indenrigsfly – det er meget billigere!

I det næste afsnit har jeg vist et par eksempeler på, hvordan du kan spare halvdelen af prisen på flybilletten, hvis du er lidt fleksibel med dine datoer.

 

Læs også mere om de bedste rejsetider

Hvad koster flybilletterne?

Det spørgsmål får jeg ofte stillet, og jeg må indrømme, at der ikke er noget bestemt svar for det. Flybilletter er som aktier, de falder og stiger i pris i forhold til udbud og efterspørgsel. Men det er klart, at det er nogle tidspunkter, der er dyrere at rejse på end andre. De dyre rejsetidspunkter er typisk, når størsteparten af danskerne vil rejse, omkring skolernes ferier. Eller i forbindelse med højtiderne.

Eksempelvis er det tit dyrere at rejse i juli og august, uge 42, omkring jul og nytår, Vinterferien og Påskeferien. Men også weekender samt helligdage kan være dyre. Hvis du er fleksibel med dine datoer, er det muligt at finde meget billige fly udenfor sæsonen. Se bare de to eksempler herunder.

Fly fra København til Phuket

 • Eksempel 1) 21. december 2018 – 3. januar 2019
 • Søgning foretaget fire måneder før afgang
 • 6.817 kroner
 • Eksempel 2) 11. – 25. januar 2019
 • Søgning foretaget fire måneder før afgang
 • 3.722 kroner

Fly fra Billund til London

 • Eksempel 1) 2. – 4. november 2018
 • Søgning foretaget tre måneder før afgang
 • 441 kroner
 • Eksempel 2) 3. – 5. november 2018
 • Søgning foretaget tre måneder før afgang
 • 218 kroner

Tilbage er der kun at sige, at fleksibillet er det altafgørende for at spare mange penge på flybilletter.

Hvis du vil på ferie i Thailand, kan det tit betale sig at flyve Bangkok først, uanset hvor i landet du vil hen, og derfra flyve videre. Indenrigsfly er ret billige i Thailand, og det er nogle gange muligt at finde fly fra Danmark til Bangkok til under 2.000 kroner!

Holidayguru.dk – din garanti for at finde billige flybilletter

Hver eneste dag prøver jeg at finde de billigste flybilletter til destinationer i hele verden til dig og præsenterer dem for dig her på min side, så du ikke selv behøver at bruge alt din tid på at finde flybilletter til gode priser.

Se bare mine mange tilbud på flyrejser

Hvis der alligevel mangler en destination i blandt mine mange tilbud eller datoerne ikke helt passer dig, så kan du prøve dig frem her med mine fly finder. Den giver dig også de bedste tilbud på flypriser online, da denne sammenligner priser fra alle flyselskaber.

Holidayguru.dk ønsker dig en god og behagelig flyvetur.